Lányok! Ti sem szeretitek a tömegcuccokat? Többi lent.
Figyelt kérdés
Gondolok itt ruhára, cipőre, de akár kiegészítőkre is.2012. júl. 14. 19:46
2/16 anonim válasza:
Ha tetszik lesz.rom hány emberen van, bár ez ritka, elég extrém stílusom van, őrülök, ha találok valamit ami tetszik:D
3/16 A kérdező kommentje:
Én például ki nem állhatom ha valakin ugyan olyat látok ami nekem van, bár szerencsére ez ritkán fordul elő:D
2012. júl. 14. 19:51
4/16 ívy1 válasza:
Engem nem érdekel.Például szeretem a cicanadrágot.
5/16 anonim válasza:
Én nagyon utálom őket. Persze ha valami nagyon-nagyon tetszik, akkor talán még oké...
6/16 anonim válasza:
nem igazán, mint tavaly kb minden második emberen new yorkeres boom!-os pulcsi volt.. :D habár nekem nem volt olyan,de ha megláttam már ki voltam tőlük:D viszont ha valami nagyon tetszik megveszem de nekem szerintem nincs is tömegcuccom max olyan hogy 1 vagy 2 embernek még van. azt nem szeretem amikor valamit megveszek és utánam megveszik,valamiért egyszerűen nem bírom,de nincs vele semmi gondom.
7/16 anonim válasza:
Én kifejezetten allergiás vagyok arra, ha valakin ugyanolyan cucc van, mint rajtam. Szerintem már kicsit nagyon is, volt már olyan hogy azért nem hordtam valamit mert más is (akivel egy társaságba járok) olyan vmit vett. Ezt úgy kerülöm el hogy sok mindent netről rendelek, varrok, vagy turiban veszek meg, hogy egyedi legyen minden egyes cuccom.
8/16 anonim válasza:
ha erre van lehetőség, akkor kénytelen vagyok ilyet hordani... a turikban is már tömegcuccokat lehet kapni, hiába hangoztatják, hogy ott sok az egyedi holmi. a virágminta, leopárdminta, miniszoknya, forrónaci, neonfelső, telitalpú már eleve tömegcucc... annyi a különbség hogy nem h&m-ben vagy new yorkerben veszed meg. (és tessék lepontozni meg kötekedni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!