Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti sem szeretitek a...

Lányok! Ti sem szeretitek a tömegcuccokat? Többi lent.

Figyelt kérdés
Gondolok itt ruhára, cipőre, de akár kiegészítőkre is.
2012. júl. 14. 19:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én a ruháim többségét turkálóból szerzem be, és persze néhányat itt is találni ami tömeg, de én direkt olyanokat szoktam venni ami egyedi :)
2012. júl. 15. 09:57
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

Nem szeretem kimondottan, de ha ami megtetszik tömegcucc akkor felveszem. 27 éves vagyok, kinőttem ebből a legyünk szuperegyediek.

Pl. tavasszal fedeztem fel egy ruhást a közelben. Piac végülis, de nem kínais cuccokat árul, hanem francia, olasz stb. Olcsó, kb. kínais árakon.

Pl. megvettem ott virágmintás csőtopot 1990 Ft-ért... a környéken minden 3. lánynak ez van (4-5 színben árulják, nekem 2 féle van). De én felveszek hozzá egy 8000 Ft-os Magenta márkájú szoknyát, amit felhúzok derékra, betűröm a felsőt....és egyedi vagyok. Mert mindenki egy farmer vagy pamut rövidgatyával hordja (akin láttam).

Sokszor nem a ruha a tucat hanem ahogy viselik.

Szoktam turiba benézni, de nem látom azt az egyediséget... max annyi hogy nincs 5 méretben az adott ruha... vagy jó rád vagy nem.... de ugyanúgy mintás topok, trikók, pántos- pánt nélküli ruhákkal van tele, csőfarmer, cicagatya.... pont mint egy Zara, Tally weijl, Pimkie ruha... akkor miféle egyediség? :))

2012. júl. 15. 10:02
 13/16 A kérdező kommentje:
Ki lehet fogni olyan darabokat, amit biztos,hogy nem látsz máshol, csak türelem, na meg néha szerencse is kell hozzá :)
2012. júl. 15. 10:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem az, hogy utálom a tömegcuccokat, hanem azt utálom, ha valakin ugyan olyan ruha van, mint rajtam.

16/L

2012. júl. 16. 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen én is azt utálom ha valakin tök ugyanolyan ruha van mint rajtam, főleg ha ez a valaki osztálytárs vagy ismerős mert akkor még feltűnőbb,és jobban zavar. de pl a tornacipő is tömegcucc szinte mindenkinek van, de hát abból annyi féle mintájú formájú van hogy mégsincs minden 2.nak ugyanaz a lábán
2012. júl. 16. 21:53
 16/16 A kérdező kommentje:
jaja:) na ez meg a legidegesítőbb amikor valaki a közvetlen környezetemben (pl iskolán belűl) olyan cuccot vagy nagyon hasonlót (véletlen egybeesés gyanánt) szerez be mint amilyen nekem van...
2012. júl. 17. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!