Lányok, te szeretitek ha egy pasi színes ruhákban járkál?
Figyelt kérdés
nem az a nagyon rikító,hanem pl egy színes póló,és normál nadrág és egy normál cipő2012. júl. 14. 09:50
1/6 anonim válasza:
Persze. A színeknek hatása van az emberekre. Ráadásul egy piros vagy kék pólós fiú sokkal inkább kitűnik, mint egy szürkés, feketés pólós. Szerintem egy fiúnak is bejön, ha a lány nem szürke kisegér, hanem élénk, vidám színek vannak rajta (kivéve ha emós korod éled :D) Szóval bátran viselj színeket :)
2/6 anonim válasza:
B*zi vagy, ember? Férfi nem hord színes cuccot!
19/f
3/6 A kérdező kommentje:
hát..azért elég sokmindenkin látok színes pólót meg ilyeneket
2012. júl. 14. 17:41
4/6 anonim válasza:
Nem a ruhája fogja meghatározni, hogy tetszik-e a srác vagy nem, de alapvetően jobb szeretem, ha egy pasi kevésbé öltözik színesen.
5/6 anonim válasza:
én pl utálom ha csak 1 színben van a barátom, így ismertem meg igaz de ahogy lassan összecsiszolódtunk megkértem hogy ne csak fekete cuccokat vegyen, most már színes cuccokat is hord ami eszméletlenül jól áll rajta és ő is jobban érzi magát igy és magabiztosabb
6/6 anonim válasza:
Persze, amíg nem olyan, hogy 5 méterről rikít. :D Addig felőlem akármilyen színt vehet fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!