Mi legyek haloweenkor? Haloween-bulira kéne lány jelmezötlet, és mivel kicsik is lesznek, nem lehetek nagyon ijesztő (az eredeti ötletem bukott). Valami ötletes kéne amivel jelmezversenyt lehet akár nyerni, tehát ne tömegcucc legyen.
Lehetnél elf hercegnő, akár, mint a Gyűrűk Urából Arwen.
Nem ijesztő, szerintem nem is bonyolult a jelmeze (kb. esküvői ruhához hasonlóból meg lehetne csinálni), még szokványosnak sem mondanám.
Aki a halloweent ünnepli és akkor bohóckodik, az a minimális tiszteletet sem adja meg a halottaknak. A halottak emlékének. Vagy azoknak, akik mélyen gyászolnak.
Nincs még egy ilyen romboló "ünnep", mint a halloween.
Halloween október 31. Halottak napja november 1. Aki november elsején születik szülinapot se tartson, tiszteletlen!!!
Ez két külön nap. Van még kérdés? Kb az egyetlen normális ünnep (lenne).
Én döglött póni voltam egyszer, de nem ijesztő, csontvázas body, fekete alapon pink csontmintás hosszú combfix, fekete tüll szoknya és rózsaszín clairs-ben vásárolt unikornis szarvas hajpánt, műhaj pedig faroknak feltűzve :D passzolom, hogy lehetett e volna vele nyerni mert nem volt verseny, de a nagy pénzrablásos és a sima csontváz pizsama jelmezek tucatjai mellett azért egyedi volt.
Halott menyasszony Tim Burton filmjéből :)
#3 Ki kérdezett?
Utolsó vágyok.
Szerintem ettől a kicsik sem rémülnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!