Mi a "menő" manapság?
Sziasztok! Érdekelne, hogy milyen tömegcuccok vannak még jelenleg a kamaszok közt (mint pl. iPhone, az a fekete nyaklánc a csajokon, szakadt nadrág stb.) Ne értsetek félre, nem azért kérdem, mert én is szeretnék ilyen dolgokat beszerezni :D
15/L
Pattintós-ízesített cigi, Snapchat, Facebookon Snapchat filteres profilkép, Starbucks pohár, agyonjátszott slágerekből vett idézetek.
Egyébként a sima iPhone az nem menő, csak akkor vagy menő, ha be van törve a képernyője az iPhone-nak.
Manapság -főleg az utóbbi kb 30 évben- a világban ostobának lenni különösen menő. Más szóval rosszindulatúnak, mivel az szemellenzős ostobaságből ered. Nem látja át a létezés léynegét, ezért ál-mazochista módon viselkedik, tehát rosszindulatú. Ez minden korosztálynál nagyon menő.
"Höh, de bunnnkkóóóóóó vagyok, vazzze, höhö. :D"
- tehát még büszkék is a buta agyvelejükre.
"Egyébként a sima iPhone az nem menő, csak akkor vagy menő, ha be van törve a képernyője az iPhone-nak"
Ez itt NEM a reklám helye, de egyébként vállalok iphone kijelző szétbaszást, darabonként egy milláért. Eddig még nem vállaltam, de miért ne...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!