Túl kedves lennék? Ez manapság már nem menő?
A héten fura dolog történt velem, melynek köszönhetően elgondolkoztam. Azt mondta rám egy hölgy, hogy túlságosan "kedves" vagyok, és hogy nem tud vele mit kezdeni. Megkérdeztem még két hölgyeményt, és szintén ezt a választ kaptam, hogy a "rosszfiúk" jobban bejönnek.
Értem én, én is rossz vagyok a magam módján, de sosem azzal hódítottam meg egy nőt, hogy elküldtem a halál f...ra, és megaláztam. Kihalt a humor, a kedvesség, és az őszinteséggel való hódítás?
25/F
" és hogy nem tud vele mit kezdeni. "
Eddig nem jó társaságban élt, rosszak a tapasztalatai, és meglepte, hogy jófej emberek is léteznek, és ettől meghökkent, lesokkolt; megzavarodott, és nem tudta, hirtelen mi van, és mivel ilyen helyzetben még nem volt, hogy ennyire maximális kedvességgel szóltak volna hozzá, hirtelen nem tudta, mit kell tenni,mi a teendő, v kell -e valamit. Összezavartad szegényt, és azzal, hogy kedvesen szóltál hozzá, különös és különleges élményt nyújtottál neki:D
Ohh drága 1-es hát ez nagyon tetszett :D Köszi :D
Lehetséges hogy sokkoltam, de általánosságban véve, érdekel , hogy vajon minden nő így gondolkozik, vagy van egy korosztály akinek ez bejön vagy mi történik? :)
3 évig kapcsolatban éltem, most hogy vége van, és kiléptem a "piacra" mintha "új lennék" :D:D:D
1. Nem halt ki. A humor különösen menő.
2. A kedvesség nem feltétlenül férfias dolog. Persze nem azt mondom, hogy alázd meg a nőket, csak azt, hogy egy férfitől azt várják el, hogy erős legyen, képes "megvédeni" a családját, és ezt valahogy éreztesse mindenkivel. Aki elsősorban csak kedves, arról nem sugárzik az erő, ennélfogva kevésbé vonzó. Pont.
3. Szerintem ne nagyon stresszelj rá erre, mert úgyis az a fontos, hogy őszinte legyél, és önmagadat add. Ha te ilyen túláradóan kedves ember vagy, akkor ezt. Biztos lesz olyan lány, akinek bejön.
Ez inkább csak egy szófordulat , nem szoktam ilyeneket használni nyugalom :D
Köszi :)
Nekem bejönnek a rossz meg a jó fiúk is. Mind a kettöben van valami olyan ami tetszik. A kérdéseidre a válaszom pedig ez:
Lehet hogy túl kedves vagy, de ha valaki azt gondolja hogy ez ,,nem menö'' akkor remélem mindenki bunkó paraszt lesz vele, mert akkor értékelni fogja a kedvességet. Meg a humoros pasik azok akkil soha nem unatkozik az ember, mert mindig kitalál valami olyat amivel megnevettethet vagy jobb kedvre deríthet. Meg az a dolog amit egy normális ember mindig megtesz hogy öszinte a másikkal, ha meg nem akkor meg elmehet ...., oda. Erre csak ezt tudom mondani. A kedvesség. a humor, meg az öszinteség ,ez a három nekem a legfontosabb :) . Sajnos, sok ember nem így van ezzel mostanság, de az ilyenekkel csak akkor kel foglalkozni ha, ö maga is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!