Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Túl kedves lennék? Ez manapság...

Túl kedves lennék? Ez manapság már nem menő?

Figyelt kérdés

A héten fura dolog történt velem, melynek köszönhetően elgondolkoztam. Azt mondta rám egy hölgy, hogy túlságosan "kedves" vagyok, és hogy nem tud vele mit kezdeni. Megkérdeztem még két hölgyeményt, és szintén ezt a választ kaptam, hogy a "rosszfiúk" jobban bejönnek.

Értem én, én is rossz vagyok a magam módján, de sosem azzal hódítottam meg egy nőt, hogy elküldtem a halál f...ra, és megaláztam. Kihalt a humor, a kedvesség, és az őszinteséggel való hódítás?

25/F

2014. febr. 28. 19:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%

2 éves kapcsolatom ezzel ért véget most h eltűnt a jófiú aki szeretett engem és jött a rossz aki meg leszarta a fejem.

egy ilyen 25 éves férfi h ha jól is néz ki és tényleg ilyen jófej akk főnyeremény. (mármint nekem) rosszfiúnak meg az ágyban kell lenni:);)

19/L

2014. febr. 28. 20:59
 12/27 A kérdező kommentje:
10-es köszi a megerősítést, 11-es veled pedig teljesen egyet értek ;)
2014. febr. 28. 21:56
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

" A kedvesség nem feltétlenül férfias dolog. Persze nem azt mondom, hogy alázd meg a nőket, csak azt, hogy egy férfitől azt várják el, hogy erős legyen, képes "megvédeni" a családját, és ezt valahogy éreztesse mindenkivel. Aki elsősorban csak kedves, arról nem sugárzik az erő, ennélfogva kevésbé vonzó. Pont. "

Egyébként a nők 99%-a így gondolja. Pont. Iszonyat baromság, örülnék ha kinőnék de erre semmi eyél.

Én például egy csendes, kevésbé beszédes, gerinces,határozott de őszinte, kedves,türelmes és bizonyos mértékig önzetlen srác vagyok. Az exem azért szakított velem, mert azt hitte hogy hazudok neki, hiszen "ennyire nem lehetsz normális, nem tud egy ember így szeretni".

Mellékesen évek óta küzdősportolok és kondizom, illetve keményen képzem magam. Nem ordítozom, nem keménykedem másokkal, nem szólok be senkinek,ha valaki belém köt olyan jól forgatom a szavakat hogy eláll a szándéktól. Ebből a nők azt látják hogy nem tudom megvédeni magam.

Pedig azért vagyok ilyen hűvös, ahogy mondják mert tudom hogy én vagyok az erősebb és ha valaki - egyszer volt rá példa - a szófosásról tettlegességre váltana, megaláznám.

De a nőknek az ugató kutyák kellenek, nem a csendes harapósak :) törődj bele.

2014. márc. 1. 00:19
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a beletörődöm fajta :P Minden esetre érdekes amit írsz. Azt gondolom sok féle nő létezik, és ahogy te is, én is belefutottam olyanokba, akik ezt a kategóriát szeretik. Keresni kell olyan nőket, akik a magad/magamfajta srácokat értékeli. :)
2014. márc. 1. 14:54
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a nők többsége azt látja, hogy "hú itt van egy igazi rosszfiú, előttem már 85 barátnőjét csalta meg, de én leszek az, aki meg fogom szelídíteni". Aztán persze többnyire koppannak. A gond csak az, hogy nem tanulnak az esetből. Sőt többször megjátsszák, és amikor már a sokadik csalódáson vannak túl, akkor jön a szokásos "minden pasi szemét" frázis, és mindet egy kalap alá veszik.

Persze vannak kivételek, ez alól meg más sorsok, stb (nem tudom, mert nem olvastam el a Nők 10 ezer kötetes enciklopédiáját kötetenként 1000 oldallal), de a fő irányvonal mégis ez, és a tapasztalat is ezt mutatja.

Szerintem ne változz meg, van nő akinek ez a viselkedés, ez a személyiség, hozzáállás jön be bár az is igaz, hogy nekik nem mínusz előjeles az IQ-ja, és nehezebb rájuk akadni, de ha sikerül, megéri!

2014. márc. 1. 15:23
 16/27 A kérdező kommentje:
ÉS ha rá is akadsz, kivételesen HÓDÍTANI kell, nem csak DIRR :) Köszönöm a korrekt választ, én sem hiszem hogy változnom kellene. De azért jók a megerősítő szavak! ;)
2014. márc. 1. 15:32
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

""rosszfiúk" jobban bejönnek"

Az ilyen nő csakis őket érdemli!

2014. márc. 3. 15:42
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Éjjel-nappal Budapest és hasonló műsorok hatásai.
2014. ápr. 1. 23:29
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Az olyan nő, aki a rossz fiúkat szereti, meg is érdemli, mikor majd ráfázik!Én nem szeretem őket, sőt, nagyívben kerülöm, sőt, saját tapasztalatom, hogy még egy jó(nak)látszó fiúban sem szabad vaktában megbízni.

De a kedvességet azt minimum elvárom, ez az alap és az őszinteségre is lenne igény,a humor már csak hab a tortán.Vagyok annyira nő, hogy elvárom, mindig kedvesen szóljanak hozzám.Ha egy férfi bunkó lenne velem, az többet jobb, ha nem kerül elém.

2014. máj. 13. 08:12
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
De hol lehet manapság jó fiúkat találni?
2014. máj. 13. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!