Túl kedves lennék? Ez manapság már nem menő?
A héten fura dolog történt velem, melynek köszönhetően elgondolkoztam. Azt mondta rám egy hölgy, hogy túlságosan "kedves" vagyok, és hogy nem tud vele mit kezdeni. Megkérdeztem még két hölgyeményt, és szintén ezt a választ kaptam, hogy a "rosszfiúk" jobban bejönnek.
Értem én, én is rossz vagyok a magam módján, de sosem azzal hódítottam meg egy nőt, hogy elküldtem a halál f...ra, és megaláztam. Kihalt a humor, a kedvesség, és az őszinteséggel való hódítás?
25/F
Nos, akkor sorban:
19: Tök igazat adok neked, teljes mértékben így látom. Szerintem alapvető dolog az, hogy egy férfi egy nővel úgy beszéljen, hogy NŐNEK érezze magát , és ne alázza le a földbe. Manapság ez divattá vált... :S
20: Ha te ugyan az vagy mint a 19 , (és ha nem is) a válaszom: nem tudom! Biztosan sokan vagyunk, csak a generációk közti különbségek tönkre tesznek , elferdítenek. Elkezdjük azt hinni hogy a rossz lesz nektek a jó,és úgy is viselkedünk aztán :( Mondjuk én tartom magamat az elvemhez, maradok olyan amilyen vagyok, így szeressenek a lányok, vagy így utáljanak :)
Pesti vagyok, biztos van még itt sok jófej srác :P :D
21: Jót mosolyogtam, de nincs is kommentem. Azt írtad le amit gondolok :)
22: Például nem beszélek úgy egy nővel sem, hogy megalázzam őt. Nem beszélek úgy vele, mintha a se...ből rángattam volna ki (mint egyes férfiak teszik). Ellenben szeretem ha a NŐ a NŐ, én pedig férfi lehetek mellette. Elkényeztethetem, cserébe ő is engem. Engedem hogy hozzám bújjon ha olyanja van, de azt is hogy vad legyen ha épp olyan a napja... nem tudom leírni neked pontosan miben nyilvánul meg. Férfi vagyok, olyan vér folyik a testemben, ami arra sarkall, hogy tisztességesen bánjak a nőkkel, és azt hiszem hogy ezt nem értékelik sokan... persze akad 1-2 kivétel mindig ;)
Szerintem nem úgy van, hogy "jobban bejönnek" a rosszfiúk, hanem ehhez vannak szokva, ezt tudják kezelni. Nagyon sok ember van, akinek nem volt az életében egyetlen olyan ember sem, aki őszintén kedves volt. Így tényleg vagy nehéz kezelni, vagy alapból el sem hiszik, hogy ilyen van.
És van, aki csak megjátssza az egészet. Én szeretem pl. ha felsegítik a kabátomat, elolvadok tőle. DE!!!
Kétfajta férfi van ilyenből: van, aki azért csinálja, mert meg akar hódítani, mert látta a tévében, és ahogy "megszerez", elfelejti az egészet. Lerí róla, hogy valamiféle elismerést vár ezért.
A másik pedig az, aki nem csak avval a nővel kedves, akit le akar fektetni, hanem kisgyerekkel, öreg nénivel, csúnya lánnyal is, mindezt saját indíttatásból, és akkor is, ha senki sem látja, hogy ő milyen jószívű. Nála ez nem valamilyen taktika, hanem way of life.
YES! Pontosan!
Amikor én felsegítek egy hölgyre egy kabátot, csak les rám hogy mit csinálok. Ilyenkor mindig elgondolkozok: most komolyan én vagyok az első aki ilyet tesz vele? És furcsa dolgok ezek, de tényleg van benne igazság, hogy hozzá vannak szokva a lányok a bunkó férfiak eltipró viselkedéséhez, így általánosítanak, és azt hiszik hogy én is pl közéjük tartozom, és ugyan azt teszem majd mind az elődjeim.
Sajnos ezt elég nehéz valakiből "kiverni" és -5 szintről indulunk :) De jó a meglátás!
Ment a pacsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!