Miért olyan menő manapság a körömlakk és a műköröm? Mit szeretnek benne?
Egyébként nem csak mostanában menő...Már régen is az volt...Vagyis a körömlakk-igaz főleg a felnőtt nőknél...a műköröm akkor még nem...Egyébként az, hogy neked nem tetszik, nem jelenti azt, hogy gusztustalan...Én se szeretem a műkörmöket, és soha nem tetetnék fel, de vannak nagyon szép, esztétikus, visszafogott műkörmök is...
Egyébként nem gondoltad, hogy nem "menőzni" akarnak vele, hanem nekik tetszik? Én is festem a körmömet, de nem azért, mert "hűűű de menőőő", hanem azért, mert szeretek vele foglalkozni, mintákat festeni rá, különböző színeket párosítani (a jó ízlés határain belül természetesen), és pl pozitív energiát is adnak a színek...ruhában/sminkben/körmön is...:D
És igen szerintem, csak neked visszataszító...Van olyan ismerősöm, aki utálja a körömlakkot (de tényleg nagyon), és még se mondja, hogy gusztustalan, vagy undorító...Annyit mond, hogy neki nem tetszik, és ha tehetné akkor az összeset kidobálná, mert felesleges...
De nem értem, TÉGED miért zavar, ha MÁSnak tetszik, és így érzi jól magát...egyébként még soha nem láttam körömlakkfóbiát eddig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!