Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha a gél lakkot simán a...

Ha a gél lakkot simán a körmömre kenem, nem pedig épített körömre, akkor is lehet bele építeni strassz köveket?

Figyelt kérdés
És akkor arra kell még egy réteg átlátszó? És ha kell rá akkor zselé kell rá vagy sima fényzselé? Amúgy simán a fényzselét is kenhetem a körmömre? Valaki írja le a lépéseket, ha kérhetem. Köszönöm.

2013. máj. 24. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:
A gél lakk használatánál ugyanúgy elő kell készíteni a körmöt, mint a műkörömnél. Bőrfeltolás, kaparás, finom bolyhozás, majd nailprep, utána primer. Aztán jöhet az alaplakk. Én CN Base Gelt használok, de lehet pl.színtelen gel lakk . Utána egy vagy két réteg szín, majd egy fedés, amire én CN Easy Off Top gélt használok, de ide is mehet színtelen gél lakk is. Minden réteg között UV lámpázás, a végén pedig fixálás.
2013. máj. 24. 16:49
 2/2 A kérdező kommentje:

a színtelen gél lakk nem ugyanaz mint a fény zselé? És strassz követ rakhatok bele?

Amúgy köszi! :)

2013. máj. 24. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!