Seahorse888Dorottya kérdése:
Furán fognak rám nézni?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérni a műkörmöstől, hogy csak bőr színű zseléből építsen nekem körmöt, mert szeretem, ha minden nap más színűek a körmeim és lakkoznám otthon. Szerintetek megcsinálja? Nem fog totál hülyének nézni? Valaki esetleg kért már ilyet?2013. máj. 22. 12:18
1/7 anonim válasza:
Nem fog hülyén nézni, viszont zseléből nem így működik a dolog. Porciból sima ügy.
Mivel a körömágyhosszabbító zselé nem építő zselé, ezért kell hozzá építőzselét is használni.
2/7 A kérdező kommentje:
porcelánból nem szeretném. De gondolom az építőzselének sincs különösebben színe, szóval tökéletes lenne arra, hogy festegessem otthon :) kösi!
2013. máj. 22. 13:26
3/7 anonim válasza:
persze, átlátszó építővel is meg lehet csinálni. Amúgy mi bajod a porcival? Sokkal tartósabb, mint a zselé, és időben is hamarabb megvan.
4/7 A kérdező kommentje:
nem tudom... valahogy jobban félek tőle, hogy letörik
2013. máj. 22. 15:34
5/7 anonim válasza:
pfff... sokkal kevésbé törik, mint a zselé :)
6/7 A kérdező kommentje:
köszi :)))
2013. máj. 22. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!