Szerintetek gáz lány léterme? Nem fognak hülyének nézni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Keresek egy férfi parfümöt,de nem fognak hülyének nézni,ha bemegyek pl DMbe (ahol ráadásul biztonsági őr is van) és a férfi illatokat szagolgatom? Elméletben tudom,hogy nem ciki,de bizonyára a legtöbb 16 éves a rózsaszín parfümök előtt szokott bóklászni. Félreértés ne essék, nem használni akarom a parfümöt,csak számomra fontos az az illat2013. jan. 11. 21:59
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én is ezen gondolkozok. :D
2/10 anonim válasza:
Annyi gátlásotok van még, értelmetlen dolgok tekintetében. :)
Vagy nem fognak semmit sem gondolni, vagy azt, hogy a barátod,fiú testvérednek, esetleg apukádnak lesz..
3/10 anonim válasza:
Hamarabb hiszik majd azt hogy mondjuk a pasidnak akarsz venni dezodort, mint hogy magadnak. Meg eleve a nők szeretik a férfi dezodorok illatát, nincs abba semmi különös ha bele szagolnak néhányba a boltban. >.>
4/10 anonim válasza:
Én mindig végigszagolgatom :D Igazából az egyik funkciója az is lenne hogy elcsábítson minket, nemde?:D
5/10 anonim válasza:
Lányok, kinek mi a kedvenc férfi illata? :)
6/10 anonim válasza:
K.rvára nem fog érdekelni senkit sem, hogy te mit szagolgatsz az üzletben. Ez a világ, hogy "mindenki titeket bámul" csak a ti tinédzser agyatokban létezik. Felejtsd el ezeket a hülye gátlásokat, mert tényleg nem érdekelsz senkit.
7/10 anonim válasza:
Dehogy fognak.
Én is szoktam ajándékba venni a barátomnak parfümöt, dezodort, volt, hogy az elárusító segítségét is kértem.
19/L
8/10 anonim válasza:
Világ életemben jobban szerettem a férfi parfümöket, így bármilyen drogériába megyek, legyen az az olcsóbb DM fajta, vagy egy drágább, pl. Douglas, Müller, az első utam a férfi illatokhoz vezet. Soha nem néztek még rám ferdén emiatt, de eszembe sem jutott, hogy kéne. 16 évesen lehetnél önállóbb és magabiztosabb...
9/10 anonim válasza:
Dehogy néznek. Szerinted 16 éves lányok nem néznek parfümöt a barátjuknak, apukájuknak? Én még ruhaüzletben férfirészlegre is bemegyek szétnézni, pedig nincsen pasim. Magamnak szoktam nézelődni ott is. És fel is próbálom :D Nem nagyon tud érdekelni, ki mit gondol, ha nekem az a férfi pulcsi tetszik, azt fogom megvenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!