Valaki! Szép hosszú körmeim vannak. Erősek is de ballagásra szeretnék zselés épített körmöt. Mit gondoltok építtessek is vagy csak festessek?
Figyelt kérdés
Magamnak szoktam festeni eléggé megy is , de szeretnék olyan finoman díszített francia manikűrt. A körmöm most 1,7 cm hosszú mit tanácsoltok ??? Előre is köszi :))2013. jan. 5. 18:31
1/11 A kérdező kommentje:
ja és azt elfelejtettem írni , hogy félek attól hogy elvékonyodik,tönkre megy a körmöm.
2013. jan. 5. 18:39
3/11 anonim válasza:
fessed ki szépre, de ne építtess műkörmöt, csak a gondod lesz vele, és nem is szép....
4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek:)) ilyen re gondoltam :) [link]
2013. jan. 5. 19:00
6/11 anonim válasza:
Amit linkeltél, szerintem tökéletes ballagásra, meg mondjuk máshova is. :D Szép, ízléses köröm.
Szerintem ne csináltass műkörmöt, hiszen a sajátod is szép hosszú, egyenletes. Inkább óvd a körmeidet, amennyire tudod ballagásig, használhatsz valamilyen körömerősítő lakkot vagy ilyesmit, vannak egész jók is (nekem pl. a lovely-s bevált). Így nem fog elgyengülni, töredezni. Ballagás előtt pedig manikűröshöz ha elmész, szépen kilakkozza a körmöd! De szerintem maradjon a sajátod, hidd el, nagyon szép lesz az is.
17/L
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Már 1 éve szemezgetek ezzel a körömmel :))
2013. jan. 5. 19:57
9/11 anonim válasza:
Ha szép hosszú körmeid vannak, szerintem elég a gél lakk is, azt is szépen meg tudják csinálni franciára, díszíteni is lehet, stb. viszont nem vékonyítja el a körmöd, de mégis nem egy sima lakkozás, hosszabb körmökön olyan, mintha műköröm lenne. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy műköröm ,de ilyesmire gondoltam.És köszönöm nektek
2013. jan. 6. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!