Jól gondolom, hogy a pasik nagy részét egyáltalán nem érdekli épp milyen trendi hosszú, épített, strasszos ilyen olyan a nő körme?
A Pasikat még csak a műköröm is irritálja, nemhogy még azzal foglalkozzon, mi most a trendi!
Amúgy meg elég gáz, hogy Te a pasik kedvébe akarsz egy műkörömmel járni :))
7.
Azért valaki egyéjszakás, mert sminkel? Gratulálok a barátodnak, nagyon értelmes lehet.
A nők 99%-a nem a pasik miatt csináltat körmöt, hanem maga miatt. Nem a kiscsajokról beszélek, hanem a felnőttekről.
Sokan a praktikum miatt, sokan azért, mert ez tetszik nekik. És mint ilyen, az ízléssel nem lehet vitatkozni. Akinek nem tetszik, ne nézze. :)
Ja, és sok férfi észre sem veszi a körmöket. Nem kisfiúkról, felnőttekről beszélek.
Én nem akarok a kedvükben járni, eszembe se jutott ez, pont ezért mert szerintem egyáltalán nem érdekli őket a műköröm főleg hogy milyen:D A nekünk nőknek et fordulatként használtam.
A praktikumból műköröm részt egyáltalán nem értem...hogy lehetne praktikus??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!