Fiúk! Nektek milyen színű hajú lányok jönnek be? Milyen hosszú legyen egy lány haja? Lányok, nektek milyen a hajatok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 12:37
1/7 anonim válasza:
Hátam közepéig érő,barna ,tépett hajam van.
14L
2/7 anonim válasza:
Fekete,barna,szőke,akár a vörös is ;D
Magyarul mindegy milyen színű:D
Jobban érdekel a lány arca,szeme,teste :$
De azért álljon jól neki a haja:D
3/7 anonim válasza:
A zöld, hosszú hajú lányokat szeretem. Ők kiváló haderőt nyújtanak, amikor a dzsumbujban paintballozunk, beleolvadnak a környezetükbe.
4/7 anonim válasza:
A derekam aljáig érő, sötétbarna, tépett hajam van, legelöl az arccsontomig ér.
19L
5/7 anonim válasza:
Barna hajú lányok kék szemmel ez a legjobb párosítás.
Vagy valamilyen természetes hatású vörös hajszín mondjuk zöld szemmel.
26F
6/7 anonim válasza:
igazándiból mindegy... csak az adott személynek áljon jól... van akinek hülyén áll a hosszú haj van aki meg.. húha... és van fordítva is a szin meg ugyan ide sorolható de legföbbképp nekem a fekete, sötétbarna, vörös jön be
7/7 anonim válasza:
A hajszín az nem lényeg, csak legyen természetes. Válltól derékig bármilyen hosszú lehet. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!