A barátnőm kakiltatta a babáját multkor előttem és majdnem elsirtam magam! Szinte szó szerint kinyomta belőle ugy hogy teljes erejével ráfeküdt a pici lány hasára! És már elfehéredett a pocija! Hosszu távon nem lehet később ebből nagy baj?
Segíteni akarok neki ,mert kínzás amit csinál azzal a szegény kislánnyal!!!
Persze nem direkt de igy tud csak kakilni!
Anyatejes ,de a barinőm dohányzik ,és terhessége alatt is dohányzott!!Nem ez leeht a baj?
Ha tud valaki vmi jó ötletet kérem irjon!!
Előre is köszönöm a válaszokat
Ne haragudj, de normális a te barátnőd? Itasson vele kamillateát vagy lázmérőzzön. Ilyen pici babáknál normális, ha pár napig nem kakilnak.
Ha elkpzelem mit csinál rosszul vagyok. Ez egy anya?
Itasson vele olyat, amiben sok a rost, pl. baracklét, vagy adjon kamillateát. Hogy lehet ilyet csinálni???? Amúgy én azt is el tudom képzelni, hogy a dohányzás miatt. Hogy lehet valaki olyan felelőtlen, hogy dohányzik terhesen, meg szoptatás alatt? Én is dohányoztam, sőt, bevallom most is dohányzom, de ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok, letettem a cigit, és akkor gyújtottam rá újra, amikor már nem szoptattam. Nekem ne mondja senki, hogy nem TUD leszokni! Én régen nap egy doboz cigit elszívtam, aztán egyik napról a másikra abbahagytam, terhességem alatt összesen két slukkot szívtam egy barátnőm cigijéből mert valamin marhára felhúztam magam, de nem többet. Ennyi volt a 38 és fél hét alatt. Szoptatás alatt pedig egyet beleszívtam tesóm cigijébe este, amikor már nem ébredt a babám éjjelente. Aki a cigiről nem képes lemondani a gyereke egészségéért az nem való szülőnek. És ne mondja senki, hogy nem tudom mi az az idegeskedés meg stressz, mert én terhesen egyedül maradtam, a gyerekem apjával ment a balhé folyamatosan, zsarolt, fenyegetett, stb, elég sokszor lett volna kedvem rágyújtani, de hát nem azért vállaltam, hogy megtartom a babát, hogy már magzat korában rongáljam az egészségét.
És egyáltalán, hogyan lehet egy baba hasába beletehénkedni??? Az ilyen mit szólna hozzá, ha vele is ezt csinálná valaki, ha nem megy neki a nagyvécé?
Hu de sok kérdés!!
De a baba üvölt közben!
nem is kicsit!
De mondtam hogy hagyja abba de azt mondta ő is utálja csinálni de muszály!!
Már mindent kipróbált és magától nem tud kakilni a babóca!
Lázmérőzés ,beöntés stb....
Én azt mondtam neki szerintem a cigi a nikotin miatt van!!
A dokinője is tudja és azt mondja hogy természetes anyatejes babáknál!!
Mondtam neki hagyd a francba a szoptatást mert kutya fülét nem ér, jó kis cigaretás tejcsi!!
Nem is szabadna szerintem szoptatnia!!!!a Tápszer legalább tiszta!!
Nekem a 3 és fél hónapos kisfiam tápos és gyönyörő egészséges ,és minden nap van legalább 1x kakink magától!!
Üdv és mindenkinek köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!