Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A barátnőm kakiltatta a...

A barátnőm kakiltatta a babáját multkor előttem és majdnem elsirtam magam! Szinte szó szerint kinyomta belőle ugy hogy teljes erejével ráfeküdt a pici lány hasára! És már elfehéredett a pocija! Hosszu távon nem lehet később ebből nagy baj?

Figyelt kérdés

Segíteni akarok neki ,mert kínzás amit csinál azzal a szegény kislánnyal!!!

Persze nem direkt de igy tud csak kakilni!

Anyatejes ,de a barinőm dohányzik ,és terhessége alatt is dohányzott!!Nem ez leeht a baj?

Ha tud valaki vmi jó ötletet kérem irjon!!

Előre is köszönöm a válaszokat

2008. nov. 16. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

atyauristen!!!

a baratnodre kene rafekudni mikor kakilhatnek es nyomni a hasat normalis az a no?? uristen!! elmebeteg az a no!

iegn anyatejes babaknal, elofordul hogy napokig nincsen kakijuk, az en lanyomat is vittem a dokihoz mikor nem kakilt 1-2 honapos lehetett, es a doki mondta semmi baj nincsen ha 3-4 napnal tovabb nincsen kakijuk akkor egy fel GLICERINES KUPOT KELL HASZNALNI NEM A GYEREKNEK A KIS HASARA RA FEKUDNI!!!::S:S a baratnodet ugy ahogy van fejbe rugdosnam mikor latnam hogy ezt teszi!

2008. nov. 17. 02:03
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
Nos hát vannak ilyen anyák is.Nekem ami segít méz édes kamilla tea.2filter fél liter vízben és a cukrot főzze hozzá.Mert ha csak ugy keveri bele melegen akkor a cukrot nem tudja lebontani a baba szervezete és ettől fájhat a hasa.Viszont ha beleforralja a teába akkor lebomlik két egyszerű cukorrá és azt már fel tudja dolgozni a szervezet.Azon gondolkodom miközben írok,hogy hogy engedi az anyai szív,hogy kínozza a gyerekét.Én az ilyen szerencsétlenektől gondolkodás nélkül elvenném a babát.Aki meg meg is öli azt biztos,hogy nem etetném a pénzemen hanem lelőném.(itt a börtönben levőkre gondolok)Nekem ne mondják,hogy elborult az agyuk.A barátnődnek üzenem GRATULÁLOK,Kösse fel magát.
2008. nov. 17. 07:18
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

Nekem volt egy hugom, igaz, ezelőtt 26 évvel... Nem kakilta ki a magzatszurkot, kezdő doki volt a csecsemőosztályon, nem hashajtót adott neki, hanem kinyomta belőle, úgy, ahogyan a baránőd... A nyomás miatti irritáció következtében kialakult egy daganat a belein, műtötték, hashártya gyulladás, 6 hónaposan meghalt.

A barátnődtől én elvenném a gyereket, de komolyan. Igazságtalan (nem magamról beszélek, nekem van egy kislányom) hogy annyian szeretnének gyereket, nekik nem lehet, nem tudnak öröke fogadni, az ilyen vadállatok, akik még dohányoznak is a baba mellett, azoknak persze van gyerekük...

2008. nov. 17. 07:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a baba érdekében mindenképp jelezd ezt a dolgot a védőnőnek, vagy a gyerekorvosnak még mielött nagyobb kárt tesz a piciben. Amúgy van az espumizán cseppek vagy a laveolac szirup is nagyon jó. Ha vagytok olyan jóban a barátnőddel próbálj meg leülni és beszélgetni vele hogy valamit nagyon félreértett és rosszul csinálja. Talán nincs is tisztában azzal hogy ezzel mennyit árt a babának. Amúgy egyettértek az elöttem írokkal, de jó lenne valami megoldást találni mert a piciben maradandó kárt is tehet.
2008. nov. 17. 07:37
 15/15 anonim ***** válasza:
83%
Csinálj valamit hogy ez a nö ne bántsa tovább szegény picit,NEM SEMMI
2008. nov. 17. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!