Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miket csinál 6 hós babátok?...

Miket csinál 6 hós babátok? Mekkora? Fiú vagy lány?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia...

A kislányom hamarabb született 3 héttel 2800gr,és 52cm-rel

Most 70cm és 7,30kg..

Forog a hátáról a hasára és vissza mindkét irányban..

megül pár másodpercig egyedül..de ezt én nem erőltetem

gagyog bababa,apapaappa,mama stb.próbálgatja a kúszást ,bár hátrafelé egyenlőre jobban megy neki:))

eljátszik önállóan,sokat nevet ,most jönnek az alsó fogacskái.Tudja ,ha megnyomja a játékon a gombot az zenélni fog,ököllel sikerül is neki.Ha felakarja hívni magára a figyelmünket akkor köhög...:)vagy ha testközelben vagyunk akkor megbökdös:))

Nagyjából ennyi..de hozzátartozik ,hogy az elmúlt 3-4 hétben jöttek elő ezek a dolgok rohamosan,előtte nem nagyon kapkodta el...most meg csak lesek,hogy napról napra mennyit fejlődik.

De az biztos,hogy ez az egyik legédesebb korszakuk...

Minden jót Nektek!!!

2011. okt. 12. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:

kisfiú, hossza 74-75 körül, súlya 8.8-8.9 kg körül van

amik viszonylag új dolgok: forgás, tolatás

2011. okt. 12. 14:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Kisfiú 74 cm 8400gr. Van már 5 foga, egyedül megül pár percig, nem erőltetem, most tanulgatja, hogyan kellene felülni és felállni, mindenre felhúzza magát, fel akarna állni. Forog mindkét irányba, mászik, kúszik. A szája be nem áll, állandóan gagyog, nevet.
2011. okt. 12. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!