Miket csinál 3 hós babátok? Fiú vagy lány?
Kíváncsi vagyok én is!
az enyém: fiú
kezét nézegeti
szájába gyömöszöli az öklét és csörgőt
néha már nyúl tárgyakért
hason könyököl
oldalára és vissza fordul (még át nem)
vigyorog
beszélget gügyögve
ujját szopja (jobb kéz)
emeli a lábát magasba
"repked" háton
És a te babád?
Nekem lányom van szerdán lesz 3 hós!
ő is szereti az öklét és az ujját szopizni de csak a jobb keze sok mindenért nyúl ő is cumit ki be tudja rakni a szájába!sokat gagyog már ha másik babát lát ahhoz is gagyog rettentően jó kedvű ő is fordul már oldalra emeli a fejét!Hálószobánkban tükrös gardrób van ha meglátja magát benne oda kell vinni is akkor a tükörképével meg beszélget, ha a kezemben van és valami felkelti az érdeklődését majd ki ugrik a kezemből!nagyon kiváncsi és még inkább akaratos!És ti hogy álltok a fogakkal nekünk már bújik alul kettő
tényleg?! pár napja elég nyűgös, akkor lehet, hogy ezért. hogy vetted észre? fehéredik neki?
a tükörben ő is megereszt néha egy szolid mosolyt
A mi lányunk 2,5 hós, nektek mikor kezdett nyúlni a dolgok után, vagy tudatosan megfogni? :)
Ő már iszonyat ügyesen könyököl, hosszan, mosolyog egyre többet, bár most hasfájósabb időszaka van és a meleg se tesz jót, ezért nyűgösebb. Oldalra már rengeteget fordul, abban jó ideje profi.
De még úgy igazán nem nyúl a dolgokért, max. néha próbálkozik, de a játékok annyira nem kötik le, max. ha a kezébe adjuk őket direkt, akkor hadonászik velük, de csak mert amúgy is hadonászna. :)
kisfiam 2,5 hónaposs
nézegeti a kezét,a szájába tömi,meg-meg fogja a dolgokat tartja sokáig,mindent amit lehet a szájába tömi,nevet,mosolyog,gagyog, oldalra fordul kb 3 hetes kora óta,hasról hátra 5 hetes kora óta, tartja a fejét,kiemeli magát alkaron támaszkodva, tenyéren támaszkodva,tolja magát előre kicsi lábaival,nyúl a dolgok felé,ha beszélünk hozzá visszagagyog,háton ha ül az ülésbe letolja magát,megfogja az ujjam betömi a szájába,nagyon figyel,érdeklődik,kicsi ruháját fogdossa,húzogatja, nagyon erős kisbaba:)sokat van hason
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!