Ez manapság már nem lenne menő?
Figyelt kérdés
Sajnos a tapasztalataim azt mutatják, hogy ma már a lányoknak nem jön be, ha egy fiú lovagias. Ha szeretne neki udvarolni, úgy régi módon. Ha szeretné a tenyerén hordozni. Ha nem a szexért akarná a nőt, hanem annál sokkal többért... Ennyire "öreg" lennék?
21/f
2013. nov. 1. 22:25
2/21 anonim válasza:
van még akinél menő de alapvetően nem az
3/21 anonim válasza:
Alázd a nőt. K.r.á.ra le fognak most pontozni, de vmiért ez jön be nekik mostanság... :(
4/21 anonim válasza:
A rosszfiúkra buknak, nem a dicső lovagokra:D
5/21 anonim válasza:
volt egy ilyen haverom.
szerzett nagy nehezen egy telószámot,beszélt párszor a lánnyal,aztán átment hozzá öltönyben,hatalmas csokor virággal,mintha lánykérésre menne.
6/21 anonim válasza:
Naagyon tetszik,ahogy fogalmaztad,mert azt irtad ,h a te tapasztalataid mit mutatnak.....de a kerdesben meg altalanositasz .. miert ?
Jobb lenne hagyni ezt az altalanositgatast.
Es igenis maradjon meg a jo szokasod ,udvarolj az illetonek es legy lovagias :)
7/21 anonim válasza:
liberális szörny világ ide vezettet
8/21 anonim válasza:
Hidd el a legtöbb lány pont erre vágyik. Aki meg a bunkó "menőcsávókra" vágyik, az úgysem hozzád való.
9/21 anonim válasza:
Nem öreg, hanem elavult a gondolkodásmódod. Egy kicsit én is ilyen vagyok mint te, nincs is már egy pár hónapja párkapcsolatom, akivel pedig ismerkedtem, mind elutasított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!