Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez manapság már nem lenne menő?

Ez manapság már nem lenne menő?

Figyelt kérdés

Sajnos a tapasztalataim azt mutatják, hogy ma már a lányoknak nem jön be, ha egy fiú lovagias. Ha szeretne neki udvarolni, úgy régi módon. Ha szeretné a tenyerén hordozni. Ha nem a szexért akarná a nőt, hanem annál sokkal többért... Ennyire "öreg" lennék?

21/f

2013. nov. 1. 22:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Akkor az most még nagyobb szívás ha én 15 évesen is így gondolkodom??? (Bár eddig még nem volt barátnőm... lehet ezért :/ )
2013. nov. 1. 22:35
 12/21 anonim válasza:
Nem vagy "öreg" , hanem normális vagy! Én elvárom egy fiútól , hogy udvaroljon. Nem tudom, hogy miért kell általánosítani! Szerintem vannak még normális lányok, ne add fel! 16/L
2013. nov. 1. 22:39
 13/21 A kérdező kommentje:
Szerintem a 80%-os beigazolódási ráta elég okot ad az általánosításra...
2013. nov. 1. 22:42
 14/21 anonim ***** válasza:
Kitalálom, 5-ből 4? Tanulj egy kis statisztikát...
2013. nov. 1. 22:44
 15/21 anonim ***** válasza:

Ugyan az már lehet sok lenne, amit az egyik válaszoló írt, hogy átment öltönyben egy nagy csokor rózsával, az azért elég nagy túlzás, viszont szeretném egyszer azt megélni, hogy valaki legalább egyszer virágot ad nekem. De mostanában ez már nem divat, pedig lenne rá igény a lányoktól... (Nem, nem attól a fajtától, akiket nagy hévvel kerget mostanság a férfiak többsége...)

Szerintem az a baj, hogy a férfiak nagy része már nem hajlandó erre, így már a nők nem is várják el. Ugyanis a kínálat ilyen, nincs más, ebből kell választani (ne csapjuk be magunkat, senki sem hajlandó évekig magányosan szenvedni, muszáj lejjebb adni az igényekből) és ettől úgy tűnik, mintha nem is lenne már rá igény - gondolom én.

2013. nov. 1. 22:45
 16/21 anonim ***** válasza:

Akkor elmesélem megint, amit már egyszer itt leírtam.

Én az exemnek vettem élő cserepes virágot ajándékba egyszer, amit nagyon szeretett volna már régóta. A virág 5k volt + kaspó. Megleptem vele, erre elkezdett nekem picsogni, hogy de ő nem ilyen színűt akart és hú meg ha...

Úgyhogy nyakamba vettem a várost és kerestem neki olyan színűt, amilyent szeretett volna. Meg is találtam, megint 5k+kaspó áron megvettem neki. Annak már látszólag örült, de mondanom sem kell, én gondoztam őket végig és most hogy szakítottunk nem is oly régen, én vittem haza a virágokat; nem ő.

Úgyhogy ennyit a virágokról és a romantikáról...

2013. nov. 1. 22:53
 17/21 anonim ***** válasza:

Attól, hogy az exed egy hülye p*csa, attól még nem lesz az összes nő az. Én abszolút értékelnék egy ilyet, sőt.

Engem eddig folyamatosan hülyének néztek. Akkor Te is és az összes férfi ilyen paraszt, ugye?

2013. nov. 1. 22:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Szarul udvarolsz akkor. Minden lánynak bejön az, csak tegyél hozzá még egy pluszt.
2013. nov. 1. 22:58
 19/21 anonim ***** válasza:

15-ös.

Megmondom neked őszintén,amikor megláttam a kommentedet,én érzem rosszul magam azok helyett is,akikkel te találkoztál.Én még ha csak randira is mennék,szívesen vinnék egy virágot,hiszen azért az nem olyan nagy szám szerintem,és kedvesség. :) Most mondanám,hogy tőlem kapsz még így is,de nem tudnám hogyan eljuttatni hozzád. :D

Egy fontos dolgot nem értek,az ilyen lányok akik ezt szeretik és az udvarias fiúk akik ezeket megtennék,miért kerülik el mindig egymást a való életben?

Én is az udvarias,lovagias kategóriába tartozom,és sajnos én is azt tapasztalom,hogy a hölgyeknek nincs szükségük erre,vagyis én még nem találkoztam olyannal sajnos,akinek ez kellett volna.Szeretnék én végre találni egy normális lányt,aki értékelné de sajnos nem találkoztam még olyannal,7 éve keresem pedig. :)

2013. nov. 1. 23:01
 20/21 anonim ***** válasza:

Minden lánynak bejön ha egy férfi udvarias...elég sok lánnyal találkoztam életemben és egy olyan esetet sem hallottam,hogy vmelyik utálta volna ha kedveskednek neki. Persze az nagyon nem mindegy,hogy hogyan néz ki az illető és hogyan tálalja magát.

Ha nem tetszik a lánynak lehet a pasi akármilyen lovagias,nem lesz eredménye. Ilyen egyszerű.

25/L

2013. nov. 1. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!