Miért lett manapság menő, hogy a családtagok lesmárolják egymást? Fb-n minden 3. kép amit látok, hogy kisfiú csókolózik az anyjával, vagy nővérével és hogy milyen cuki a "hercegük" meg "szerelmük"
Nem most lett menő. Régen is rengeteg olyan család volt ahol a szájrapuszi a természetes. Csak régen nem tettek ki róla fényképeket.
Nekem sem igazán tetszik de vannak ilyen emberek. Nekik meg te nem vagy normális az arcra puszikkal
18 éves lány vagyok, a testvérem 28 éves férfi. Eszembe nem jutna szájon puszilni.
Szerintem ez nem normális, az a gyerek úgy nő fel, hogy anyut aput öcsit hugit, a családban mindenkit szájon puszilni magától értetődő.
Ez undi. Nekem még a sima, gyorsan cuppanós szájrapuszi is beteges, de ez, ami a fotón van már egyenesen bizarr. Jó hogy a nyelvét nem dugja ki közben.
Szerencsére a mi családunkban az arcra puszi a szokás, a száját csak a szerelmemnek csókolgatom.
Ha egy -pedofíl- nő csókolja hosszasan és nagy átéléssel -csukott szemmel- szájon a kisfiút az csupán "családi szokás".
Ha ezt egy férfi teszi, elviszik a rendőrök!
Na ennyit az egyenlőségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!