Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért lett manapság menő,...

Miért lett manapság menő, hogy a családtagok lesmárolják egymást? Fb-n minden 3. kép amit látok, hogy kisfiú csókolózik az anyjával, vagy nővérével és hogy milyen cuki a "hercegük" meg "szerelmük"

Figyelt kérdés
Miért jobb szájon csókolni a testvéred mint megölelni és adni egy puszit mint a normális embereknél?

2017. jan. 28. 22:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
40%

Sok családban eddig is ez ment. Talán valami korai maradvány onnan, amikor a babának előre rágott ételt adtak a pépek helyett (hogy ez igaz-e vagy sem, ennek nem néztem utána, csak most eszembe jutott, hogy hallottam erről).

Nálunk önmagában a puszilkodás sem általános, egyszer-egyszer megöleljük egymást, de ennyi, pedig szorosak a családi kapcsolatok. Már az is viszolygást vált ki belőlem, amikor párom családjánál végig kell nyalni minden rokont. A szájrapuszitól el is ájulnék :D

2017. jan. 29. 08:27
 12/31 anonim ***** válasza:
28%

Én leginkább sztároknál látom,hogy posztolják az ilyen képeiket.

Nekem az első szájrapuszim kb 16 évesen történt egy sráccal,akibe fülig bele voltam esve.És ez így van rendjén szerintem

2017. jan. 29. 11:45
 13/31 anonim ***** válasza:
65%
Ha már a házastárssal nincs... :D
2017. jan. 29. 12:44
 14/31 Fatal_3rror_ ***** válasza:
53%
Ez a "szerelmem" "hercegem" dolog inkább a cigányokra jellemző, ott meg mindig is nagy volt a beltenyészet.
2017. jan. 29. 12:52
 15/31 anonim ***** válasza:
24%

Miért baj ha valaki odáig van a gyerekéért/tesójáért?

Én is szájon puszilom a 2 éves unokaöcsémet.

Természetesen nagyobb korában már nem fogom,de amíg kicsi addig nem látok benne semmi furát vagy hogy undorító lenne.

Az viszont rossz kifejezés hogy csókolózik az anyjával. Mivel ez csak egy puszi :) A csók megint más, az tényleg visszataszító lenne ha pl. egy 40éves nő megcsókolná a 15éves fiát :D

2017. jan. 29. 13:07
 16/31 anonim ***** válasza:
25%

"Miért baj ha valaki odáig van a gyerekéért/tesójáért?

Én is szájon puszilom a 2 éves unokaöcsémet. "

Ettől te még agybeteg vagy !

2017. jan. 30. 20:39
 17/31 anonim ***** válasza:
36%
lattam ilyet en is de ezt ciganyok csinaljak csak, magyarokat meg nem lattam hogy ezt csinaltak volna, undorito cigo nep.
2017. jan. 31. 07:59
 18/31 anonim ***** válasza:
76%

15ös vagyok.

Se agybeteg,se cigány nem vagyok. Nagyon sokan szájon puszilják a gyereküket (nem csak cigányok!)

Semmi undorító nincs benne (ha a kaját megeszed utána akkor egy szájra puszi miért baj?)

2017. jan. 31. 15:19
 19/31 anonim ***** válasza:
9%

Utolsó!

Beteg az agyad!

Le kellene már csukni az ilyen pedofil nőket is mint te, hogy legyen időd gondolkodni!!

2017. febr. 1. 17:08
 20/31 anonim ***** válasza:
16%
kovetkezo lepes mar az lesz hogy kozosulesre kenyszeritik szerencsetlen gyerekeket, aljanep, fujjj.
2017. febr. 1. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!