Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért lett manapság menő,...

Miért lett manapság menő, hogy a családtagok lesmárolják egymást? Fb-n minden 3. kép amit látok, hogy kisfiú csókolózik az anyjával, vagy nővérével és hogy milyen cuki a "hercegük" meg "szerelmük"

Figyelt kérdés
Miért jobb szájon csókolni a testvéred mint megölelni és adni egy puszit mint a normális embereknél?

2017. jan. 28. 22:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Ember..egy szajra puszi nem a vilag vege. nem szexualis kozosules. a puszi es a csok kozott is oriasi kulonbseg van.

van aki ezt eliteli es van aki nem. itt nagyon sokan nincsenek tisztaban a pedofil szo jelentesevel-.-"

2017. febr. 1. 20:03
 22/31 anonim ***** válasza:
8%
Egy puszi nem szexuális közeledés. Egy szájra puszi határozottan az. Undorító mikor valaki ezt teszi a gyerekével.
2017. febr. 1. 21:21
 23/31 anonim ***** válasza:
Egy 2éves gyereknél miért lenne baj? Ha nagyobb lesz már nem fogom/fogjuk csinálni.
2017. febr. 2. 06:37
 24/31 anonim ***** válasza:
En nagyon sokaig szajra puszit adtam anyunak, nyilvan amikor mar elkezdtem kamaszodni, mar nem csinaltam de ebbe, hogy lehet barmifele szexualis dolgot latni? Szamomra meg ez az undorito, tul sok beteg musort, cikket olvashatattok ha nektek ez jut eszetekbe egybol.
2017. febr. 14. 19:54
 25/31 anonim ***** válasza:

Szamomra ez undibb.

[link]

2017. febr. 14. 19:54
 26/31 anonim ***** válasza:

Hja!

Szerencsétlen kutya!

(Pedig már büntetik az állatkínzást.)

2017. febr. 15. 05:37
 27/31 anonim ***** válasza:

Egyedül anyával szoktunk szájra csókot adni egymással(egyedül neki adok oda,mert nálam ez az a fokozat,hogy teljes szivemböl szeretem öt) meg mìg èlt a román nagynéném ő is mindig szájra csókolt,de nálunk ez normális szokás szerintem. Szerintem ebbe nincs semmi undorító. Ha viszont testvéremet csókolnám meg,mindig eltaszít engem vagy anyát,mert ő is undorìtónak tartja.

22/N

2017. febr. 15. 09:32
 28/31 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok - még annyi,hogy nem menőségből csináljuk ezt,hanem szeretetből, fényképezni meg egyáltalán nem szoktuk,nem is jutna eszünkbe ilyesmi.
2017. febr. 15. 09:35
 29/31 anonim ***** válasza:

"Ha viszont testvéremet csókolnám meg, mindig eltaszít "

Mert ő nem meleg, mint te.

2017. febr. 16. 10:00
 30/31 anonim ***** válasza:
Meleg? Ettől miért lenne az? Mert így mutatja ki a szeretetét? Inkább szeretetből szájon puszilom azt akit szeretek (pl. egy gyerek) minthogy utáljam. Szerintem semmi undorító nincs ebben. És ez abszolút nem szexuális "zaklatás".. mert ennyiből az is az lenne, ha egy pár éves kisfiúnak hátrahúzzák a kukiját mikor megmossák..vagy mikor pisi közben fogják meg neki. Annyi okoskodó ember van itt.
2017. febr. 16. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!