Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » A 8. osztályos ballagás miért...

A 8. osztályos ballagás miért olyan nagy dolog?

Figyelt kérdés

csomóan kapnak rá laptopot, iphone-t és hasonló dolgokat, pedig csak az általánosból mennek el... 8.-osok ott mondják magukról h "húú, ők jövőre már nagy gimisek lesznek!" és ezt tök nagy dobra verik...És mi van azzal aki 6. után megy el? Ő ki van hagyva az egész felhajtásból és már 2 éve gimis..

Ezt nem nagyon értem...Miért olyan nagy "cucc" a 8.-os ballagás??

2012. jún. 22. 17:54
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
de egy beképzelt vagy...
2012. jún. 24. 15:36
 22/33 anonim ***** válasza:
61%

#16. vagyok:

Én mondjuk szerettem oda járni, mert mindenkivel jóban vagyok, bár a mi osztályunk elég kevés főből állt, és szinte mindenki valakivel az oviból jött, így volt ismeretség bőven. Ezért nekem kár volt otthagyni őket, de azóta is tartjuk a kapcsolatot. A legszorosabb barátaimmal havonta összejövünk és én a férjemmel is egy osztályba jártunk. Nálunk sosem voltak lopások, olyan gyermek aki nem fürdött stb. Nem elt iskolába jártam csak katolikusba, (ahová nem csak ilyen vallásúak járhattak) még mielőtt valaki ezt hinné. Amúgy én egyáltalán nem tartom irigynek, aki olyat mond, hogy örül neki: igenis, van olyan iskola ahol nincsenek jó körülmények, rossz a társaság, persze ott jó, ha mielőbb szabadulsz. Inkább azt tartom gyerekesnek aki ilyeneket mond! Azt elfelejtettem az előző kommentemből, hogy nem tartom jónak ezt az "ajándékozósdit". Max. 2000 Ft, de helyette egy kis virág vagy valami egyszerű ajándék. Én mondjuk jónak tartom azt is, hogy elmenni egy étterembe vagy valahol összegyűl a család, boldogok, gratulálnak esetleg valami közös ajándék, de semmi fölösleges csili-vili parádé.

2012. jún. 24. 17:23
 23/33 anonim válasza:
95%
Szerintem ez egy fontos pont az életben, hiszen egy elég hosszú korszak zárul le, de azért ünnepséget nem kell csapni, és véleményem szerint az ajándékozás is teljesen fölösleges.
2012. júl. 7. 15:08
 24/33 anonim ***** válasza:
31%
Egyébként miért pontozzátok le azokat, akik kapnak ajándékot, vagy pénzt??? Irigykedtek, vagy mi?
2012. júl. 7. 18:47
 25/33 anonim válasza:
én nem akarok de szüleim tűzön vizem át akar
2012. júl. 10. 16:48
 26/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagy dolog. 8éve a nővérem és 6éve a bátyám ballagása se volt valami nagy durranás. Am meg változnak az idők...
2012. júl. 12. 14:30
 27/33 anonim válasza:
95%
én sem értem!!!előbb-útóbb mindenki elballag,és akkor most mindenkinek kell venni laptopot,táblagépet vagy telefont???!!! mekkora baromság má!!! én most leszek nyolcadikos,de sztem akkor is tök felesleges,és akkora BAROMSÁG!!!! de előbb utóbb mindenki elballag 8adikbol,és ha tegyük fel valakinek nincs pénze laptopra,vagy táblagépre,akkor nézze a sok kis köcsög kiírását faszbúkon?!?!?! idén ballagtak a nyolcadikosok,és közüllük ketten is csináltathattak tetoválást!!! ezt nem értem,mert ballagásnál jobbesetbe a gyerek 14-15 éves,és ennyi erővel akár a szülinapjára is kaphatott volna!!!!de nekem sosem fogják megengedni!!! a barátnőmnek,aki 4 hónappal fiatalabb nálam,van köldök piercingje,de nekem nem engedik meg!!!! amugy... szóval oda akarok kijukadni hogy akit szeretnek a szüleik,annak megengednek mindent,de pl engem ugy láccik nem birnak!!!! Off.
2012. aug. 20. 14:38
 28/33 anonim válasza:
0%
amúgy 07-07 18:47-es válaszoló!!! te akkor most gazdag vagy,vagy mia sz@r??!! surmópofájú csicska de kinyilt a csipád,biztos lopsz,csalsz,hazucc,mert rendes kétkezi munkával nem lehet annyi pénzt keresni,amivel már kérkedni lehet!!!! biztos anyuci és apuci előteremti a kotonra valót nem?! nem?? nah,akkor meg kuss és neszójjálbe!!!
2012. aug. 20. 14:43
 29/33 anonim ***** válasza:
61%

Na, mi van, már privát üzeneteket is dobálsz?:D

Mi közöd van hozzá, hogy ki mennyi pénzt keres? "hee..?" xD

Nem kélkedek, csak megmondom a frankót, hogy MI, ajándékot szoktunk venni ballagásra, és pénzt adni.

Hangsúlyoznám: A KÉRDÉSRE VÁLASZOLTAM!, hogy nálunk hogy működik. A hozzád hasonlók lepontoznak, amin felb@sztam magam, feleslegesen, mert már rájöttem, hogy csak az irigység jön belőletek.:D

De ha nincs pénzed helyesírási kézikönyvre, szívesen veszek a ballagásodra.:D Feltéve, ha idén elkezded a nyolcadik osztályt.xD

2012. aug. 20. 15:27
 30/33 anonim válasza:
Te nem vagy normális!!!! Jártál te egyáltalán iskolába?
2012. okt. 9. 07:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!