A 8. osztályos ballagás miért olyan nagy dolog?
csomóan kapnak rá laptopot, iphone-t és hasonló dolgokat, pedig csak az általánosból mennek el... 8.-osok ott mondják magukról h "húú, ők jövőre már nagy gimisek lesznek!" és ezt tök nagy dobra verik...És mi van azzal aki 6. után megy el? Ő ki van hagyva az egész felhajtásból és már 2 éve gimis..
Ezt nem nagyon értem...Miért olyan nagy "cucc" a 8.-os ballagás??
#16. vagyok:
Én mondjuk szerettem oda járni, mert mindenkivel jóban vagyok, bár a mi osztályunk elég kevés főből állt, és szinte mindenki valakivel az oviból jött, így volt ismeretség bőven. Ezért nekem kár volt otthagyni őket, de azóta is tartjuk a kapcsolatot. A legszorosabb barátaimmal havonta összejövünk és én a férjemmel is egy osztályba jártunk. Nálunk sosem voltak lopások, olyan gyermek aki nem fürdött stb. Nem elt iskolába jártam csak katolikusba, (ahová nem csak ilyen vallásúak járhattak) még mielőtt valaki ezt hinné. Amúgy én egyáltalán nem tartom irigynek, aki olyat mond, hogy örül neki: igenis, van olyan iskola ahol nincsenek jó körülmények, rossz a társaság, persze ott jó, ha mielőbb szabadulsz. Inkább azt tartom gyerekesnek aki ilyeneket mond! Azt elfelejtettem az előző kommentemből, hogy nem tartom jónak ezt az "ajándékozósdit". Max. 2000 Ft, de helyette egy kis virág vagy valami egyszerű ajándék. Én mondjuk jónak tartom azt is, hogy elmenni egy étterembe vagy valahol összegyűl a család, boldogok, gratulálnak esetleg valami közös ajándék, de semmi fölösleges csili-vili parádé.
Na, mi van, már privát üzeneteket is dobálsz?:D
Mi közöd van hozzá, hogy ki mennyi pénzt keres? "hee..?" xD
Nem kélkedek, csak megmondom a frankót, hogy MI, ajándékot szoktunk venni ballagásra, és pénzt adni.
Hangsúlyoznám: A KÉRDÉSRE VÁLASZOLTAM!, hogy nálunk hogy működik. A hozzád hasonlók lepontoznak, amin felb@sztam magam, feleslegesen, mert már rájöttem, hogy csak az irigység jön belőletek.:D
De ha nincs pénzed helyesírási kézikönyvre, szívesen veszek a ballagásodra.:D Feltéve, ha idén elkezded a nyolcadik osztályt.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!