A 8. osztályos ballagás miért olyan nagy dolog?
csomóan kapnak rá laptopot, iphone-t és hasonló dolgokat, pedig csak az általánosból mennek el... 8.-osok ott mondják magukról h "húú, ők jövőre már nagy gimisek lesznek!" és ezt tök nagy dobra verik...És mi van azzal aki 6. után megy el? Ő ki van hagyva az egész felhajtásból és már 2 éve gimis..
Ezt nem nagyon értem...Miért olyan nagy "cucc" a 8.-os ballagás??
Pff...benned aztán dúlnak a hagyományok, és az érzelmi, emlékekhez kötődő dolgok...:D:D :/
Csupán egy korszak zárul be előttük, olyan emberektől szakadnak el, akikkel "felnőttek", 8 évig együtt csinálták végig a mindennapjuk egyharmadát. A ballagás a 8 év legszebb dologa. Sajnálatra méltó ember vagy, ha te ezt nem érted meg, de komolyan.
nálunk volt olyan az osztályban anno,aki rendesen lagzit csinált a 8.-os ballagásból...Sátor meg vagy 40 vendég.Én sem tudom megérteni.Barátnőm kisfia most ballagott az óvodából,és telefont kapott.számomra ez is túlzás.
A középiskolait még megértem,de ezt a 8.-osat tényleg eltúlozzák.
Én is hatosztályos gimnáziumba járok, szóval megszívtam :)
De mondjuk örülök, hogy korábban eljöttem az általános iskolából.
Én 4. után mentem el, akkor se kaptam semmit, és most se, de nem is hiányzik. Én most 8.-os vagyok, de egyáltalán nem zavar, hogy páran olyan nagy dolognak tartják. Jobban jártam, hogy már akkor elmehettem az előző osztályomból, mert nagyon rossz volt az osztályközösség.
Annyival viszont kárpótolva vagyok talán, hogy ebben az évben bérmáltam, és minden rokontól kaptam egy 1000-2000 Ft-ot. :)
Én is 4.be jöttem el az áltlánosból :D.
Nem bántam meg... Ha nem jöttem volna el most nem járthanék egy top 30 suliba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!