A 8. osztályos ballagás miért olyan nagy dolog?
csomóan kapnak rá laptopot, iphone-t és hasonló dolgokat, pedig csak az általánosból mennek el... 8.-osok ott mondják magukról h "húú, ők jövőre már nagy gimisek lesznek!" és ezt tök nagy dobra verik...És mi van azzal aki 6. után megy el? Ő ki van hagyva az egész felhajtásból és már 2 éve gimis..
Ezt nem nagyon értem...Miért olyan nagy "cucc" a 8.-os ballagás??
Én sem értem, miért kell nagy felhajtást csinálni belőle. 8. osztályos ballagásom után mi egyenesen hazamentünk, és éltük a hétköznapi életünket, nem mentünk el étterembe, nem hívtunk meg kismillió személyt az alkalomra (csupán anya, apa, nagymamám és a nővérem voltak ott), mert nem akartam. Nem érdekeltek, és nem is érdekelnek ezek a külsőségek. Magamban mégis szeretettel gondolok vissza általános iskolai emlékeimre, úgy gondolom, ez a fontos. Csinnadrattát csinálni egy ilyen alkalomból nem szükséges (legalábbis nekem). A középiskolai ballagás valamivel komolyabb esemény az én szememben is, de arra sem tervezek semmi komoly hacacárét.
16/L
köszi a válaszokat :)
első válaszoló, gondolom te ballagtál, és te tényleg nagy dolgot csinálsz belőle...:D
Én sem értem minek túlozni... keresztanyukám 10 ezer forintot adott de gondoltam magamban mi a nyavajának mamám 5-öt adott és rá adásul szülinapomra is kaptam ami e hónap 16-án volt 2-2 ezret az 4 ezret és direkt meg sem hívtam őket ,mert nem vagyok pénzéhes megvagyok pénz nélkül is...
8.-os ballagás számomra nem jelentett semmit mivel tudom,hogy az igazi barátokkal kapcsolatot tartani fogom a többitől örülök,hogy megszabadultam mert olyan gyerekesek...
Szóval én sem értem én direkt ezért nem is bérmáltam le nem szeretem az ajándékokat egy csomag cukornak jobban örülnék mint pl 10 ezer forintnak mert nem kell gondolkodnom a pénzzel ,hogy mire költsem a cukrot meg megeszem és még jobban is érzem magam.
Telefont fogok venni hiába van összesen 31 ezrem 25 ért veszem a többit elrakom és hozzá se nyúlok.
Ha gimiből fogok ballagni megesküszöm nem fogom elfogadni a pénzt azt mondom vegyenek nekem vmi ajándékot jobban örülök én annak mint pl mikor elsőáldoztam kaptam egy szekrénysort amit közösen vett a rokonság és még azóta is örülök és minden hétvégén letörölgetem.
Szerintem meg egy 8.-os gyereket ne az iphone(ájpóni) érdekelje én is kérhettem volna csak nincs rá keret és nincs rá szükségem... én nekem ha lesz gyerekem és ballagása lesz pl lenne egy xy tárgyam fogjuk rá most dj pultra ami nincsen de lehet lesz ő ki szeretné próbálni megengedném neki miután leballagna mondanám neki,hogy ha lenne kedve akár felteszem a saját oldalamra az ő mix-eit és így pl tudná,hogy mért kapta és ezáltal a zenei életben is lezárná a régi szakaszt mikor még csak próbálgatna mixelni így tudná,hogy valami új kezdődik.
Dehát ez a mai fiatalság...
15/f
Aki azt írja, hogy túlzás nagy ajándékokat venni, mert ő csak ezt meg azt vett, illetve ezt meg azt kapott...csak IRIGYSÉGBŐL, és a CSÓRÁSÁGA miatt írja!!!XDXD
Csak mert lepontoztatok, k*cs*g*k.:D:D
Ez aztán nagy beszólás volt, és most mindenki magába fog nézni.
Ekkora IQ-val te mit keresel egy "top30" suliban ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!