Nyolcadikból ballagó lánynak ajándék?
Én ballagásomra Keresztanyukámtól egy szobai szökőkutat fogok kapni, azért tudom mert együtt választottuk ki. Már nagyon régóta szeretnék már egy ilyet.
Valami ehhez hasonló : [link]
Ki vagy te neki, és mennyi pénzt tudsz rá szánni?
Egyébként én már elballagtam, jún1-én, szintén 8.-ból, de még nem kaptam meg az ajándékomat. Most épp egy normális forgószéknek örülnék (valami jó kényelmesnek), és egy hajgöndörítőnek, ja meg szobafestésnek :) Szerintem mindhárom meglesz még a nyáron :D + pénz :)
Ha nem tudod, mit adj, akkor pedig egyértelműen pénzt!
Én pl. nagyon örülnék egy könyvnek, de ez én vagyok :)
Mondjuk még örülnék egy karkötőnek. Esetleg valami CD-nek.
14/L
Bár én nem ballagok, mert 8 osztályos gimibe járok, de nagyon örülnék valami szép ékszernek, ami nem túl ünnepies, szóval hétköznap is hordható. Leginkább talán fülbevaló. :)
Esetleg könyv, de végül is te ismered őt, a legtöbben nem örülnének annyira annak...
A legjobb ajándék szerintem a pénz,abból azt vesz ami neki tetszik így nem lőhettek mellé,pl ha koncer jegyet akar de ti nem tudjátok és kap egy ezüst/arany fülbevalót.
Mindenki örül a pénznek.:D
De egy rendezvényre való befizetés,elvitel 100x jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!