Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Mivan akkor ha nem megyek el...

Mivan akkor ha nem megyek el a ballagásomra?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 10:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy néz ki elmegyek.
2012. máj. 3. 15:14
 12/17 Szász Ági válasza:
67%

Szerintem ciki, ha nem mész el. A ballagás igazából nem miattad van, hanem a szüleid és rokonaid miatt.

Neked csak el kell viselned.:))

2012. máj. 4. 08:32
 13/17 anonim válasza:
Szerintem többet nyersz vele , ha elmész. Utána meg az osztálytársaiddat le is szarhatod. Az élményt ne vedd el magadtól!!
2012. máj. 4. 17:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Elmentem, minden jól ment.
2012. máj. 5. 18:38
 15/17 anonim válasza:

Szerintem semmi nem lesz akkor...

Ha nincs kedved, ne menj el, de azért ezen gondolkodj el!

2012. máj. 6. 14:27
 16/17 3Co ***** válasza:
100%
én nem mentem el mert teszek rá! Nem is volt belölle probléma semmi. Tanáraim tudják hogy gyülölöm a cécókat és a felesleges felhajtást. Egy árva kukot sem szoltak. Nekem 3 is volt és egyikre se mentem el, és nem is vesztettem semmit vele mert unalmas és teljesen felesleges. Ezek nem nektek szólnak, nem is értetek hanem az iskoláknak hogy mutassák mennyire is törödnek veletek, kőzben meg csak a kvóta pénzt számolják magukban. Nem szeretem az álságos dolgokat!
2012. máj. 15. 09:49
 17/17 anonim válasza:

Utolsónak igaza van!

Am nekem sincs semmi kedvem elmenni a 8.-os ballagásomra,mert utálom azokat az embereket,ja bocs állatokat mert szebb jelzőt sajna nem érdemelnek meg.Bunkó,paraszt az összes.

2014. ápr. 3. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!