Az nagyon gáz, ha acélbetétes bakancsban megyek a ballagásomra?
Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 15:32
4/20 anonim válasza:
miért lenne gáz?:D trendi:P xDD
5/20 anonim válasza:
Figyelj, haver/haverina !
Én nagyon szeretem a bakancsomat, de azért alkalmakra felveszem a magassarkúmat és szépen kiöltözöm. Nos, a ballagás is ilyen alkalom. Igen, gáz. Mághozzá nagyon is.
Nem muszáj ám a magassarkú ! Vehetsz topánkát, törpesarkút is, ha nem tdsz benne menni. (de csak, ha lány vagy)
6/20 anonim válasza:
hallod.. egy ezresért tudsz vbenni egy normálisabb cipőt..
7/20 anonim válasza:
Nekem is acélbetkósom van, de azért alkalomra fel bírom venni az alkalmi cipőt is. (még ha magas sarkú is)
8/20 anonim válasza:
Kvvára trééééé, ne haragudj nem ettől leszel fém! Ez gyerekes. Nekem volt acélbetkósom, nem ettől voltam sose metal hogy mindenhova azt hordtam rohadásig.
10/20 A kérdező kommentje:
Csak azért , mert nincs alkalmi cipőm , és a cipőim "enyhén" extrémebbek mint a bakancs !
2010. szept. 16. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!