Az nagyon gáz, ha acélbetétes bakancsban megyek a ballagásomra?
Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 15:32
12/20 anonim válasza:
Fiú/lány ?
Mint már írtam, gáz. De bemész egy kínaiba és tudsz venni kábé 1500-ért egy tök átlagos cipőt. Ez nem kerül sokba és lesz mit felvenned.
13/20 anonim válasza:
Akkor vegyél egy normális cipőt, enyhén kiröhögném ha valaki acélbetétesben ballagna.Na meg gondolom ofődnek is lenne hozzá 1-2 szava.
14/20 anonim válasza:
Kérj kölcsön, ha nem akarsz venni. Ja gondolom ilyen platformjaid vannak. Na abban meg főleg ne.
15/20 anonim válasza:
Ballagás hol van még...? Addig csak találsz egy cipőt/összespórolsz rá...? :D
16/20 anonim válasza:
általánosból vagy gimiből? én egy elég szar általánosban jártam és ott volt aki bakancsban ballagott és senki se nézte ki
17/20 anonim válasza:
Az összes kollokviumot az egyetemen acélbetkósban nyomtam le, és senki nem tette megjegyzést, mondjuk szépen kifényesítettem mindig... és még ötösöket is kaptam:)
24/L
19/20 anonim válasza:
Az hát. Nem halsz bele, ha ballagásig veszel egy cipőt.
Mondjuk én az akkori barátom szalagavatójára mentem acélbetétesben, gimiben. :p
20/20 Szász Ági válasza:
Csak akkor nem az, ha utána Fradi meccsre mész:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!