Nyolcadik osztályos lány vagyok.Év végén ballagok.Biztos,hogy a nagymamáim meg fogják kérdezni,hogy mit kérek ballagásomra.Nincs ötletem.Mit szoktak ilyenkor kérni?Hallottam már olyat,hogy valaki háziállatot(nekem van kutyám),vagy pénzt kért.Nem tudom ilyenkor mi szokás?!Ötlet?köszönöm:)
Ha kicsit is becsülöd a felmenôidet semmit se kérsz vagy valami olyat ami családi. 21f
2012. ápr. 12. 19:27
3/8 anonim válasza:
én sem kértem semmit, aztán mégis összegyűlt 100ezer... végülis én örültem neki :D
2012. ápr. 12. 21:15
4/8 anonim válasza:
Az attol fugg , mennyire allnak jol a nagyszuleid, rokonaid.Ha jol allnak, akkor ipad, laptop, telefon, nyaralas.Ha nem olyan jol allnak akkor konyvet, penzt(10.000)nekem ennyit adtak az apai nagyszuleim.Vagy kerdd meg h a kedvenc sutidbol egy tepsivel keszitsen el neked. meg ezek is szembe jutottak:Szolariumberlet, kondiberlet,uszodaberlet fitnessberlet is jo sztem.:)
2012. ápr. 12. 21:20
5/8 anonim válasza:
Nekem a nagyszüleim azt mondták, hogy 8. év végén vmi. arany ékszert kapok mert anyukám is azt kapott tőlük a ballagására.Úgy beszéltük meg, hogy fehérarany gyűrű lesz :)
2012. ápr. 21. 14:56
6/8 anonim válasza:
Szia! Mindenképpen olyat kérj, amit tudsz használni és szereted. Én azt mondtam, szeretnék egy fényképezőgépet, mert nagyon szeretek fényképezni. Kaptam hozzá elég pénzt és ebből meg tudtam venni(: (Tavaly ballagtam)
15/L
2012. ápr. 22. 10:36
7/8 anonim válasza:
Én 8.osra fehérarany karkötőt meg fülvevalót kaptam tesóimtól. Gimisre anyuéktól gyűrűt (fehéraranyat szintén), de a töbii családtagtól (tesók,unokatesók), arra már "csak" apróságokat.
De jól is van ez így. Nem kell nagy dolgot kérni. Ha meg pénz szeretnének adni, akkor mondd nekik, h amennyit jónak látnak.
2012. ápr. 24. 21:26
8/8 anonim válasza:
Én anyuéktól egy pár fülbevalót fogok kapni,meg elmegyünk étterembe,a mamám pedig elvisz Görögbe 10 napra :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!