Mivan akkor ha nem megyek el a ballagásomra?
Gimis? Akkor nem kapod meg a bizonyítványodat, máskor kell bemenned érte.
2012. ápr. 30. 11:08
2/17 A kérdező kommentje:
De úgy értem nem lehet belőle semmi gond?
Ofi mit szólna hozzá?
Egyébként szakiskolai ballagás
Érettségizni nem fogsz? Ha nem, nincs gond, legfeljebb megutálnak a tanárok, osztálytársak.
2012. ápr. 30. 11:22
4/17 A kérdező kommentje:
Nem, ez szakma! de biztos nem lesz gond? mit mondjak a tanárnak?
Semmit... nincsen semmi köze hozzá... én is erősen gondolkodtam rajta hogy kihagyom, mert gyűlölöm ezt az osztályt... de olyan sok díjat fogok kapni, hogy mégis elmegyek... hadd irígykedjen a sok nyomorult k*csög... :)
19F
2012. ápr. 30. 17:29
6/17 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok, viszont a másik ok, hogy ne menjek az hogy tesómnak is most lesz a ballagása és ez így elég kellemetlen, de még gondolkozok rajta.
7/17 Hormar válasza:
A ballagás az életben nincs sok, aki nem megy el az később megbánhatja. Ez egy olyan nap, ami nem jön vissza. Nem az osztályért kell elmenni, hanem magadért.
2012. máj. 1. 16:01
8/17 anonim válasza:
Azt csinálsz amit akarsz, ezek után már nem szólhatnak semmit. De ha szakiskolából ballagsz,és még esetleg lesznek vizsgáid, nehogy emiatt buktassanak meg, vagy adjanak rosszabb jegyet.
Én is szakiskolából fogok ballagni jövőhéten, de nekünk nem kellett volna, mert értettségi után kezdünk szaksuliba járni. De mi annyira bírjuk egymást az osztállyal, hogy mégis ballagunk.
Megkérdeztük az igazgatónőt, és ő mondta, hogy eddig mi vagyunk az első szakmás osztály aki ballag... :D
2012. máj. 1. 21:09
9/17 Fruit válasza:
Miért nem akarsz elmenni?
2012. máj. 2. 07:50
10/17 Skyra Diamonds válasza:
Szerintem gondold át még egyszer a dolgot. Az életben vannak ünnepek és állomások, ezek arra jók, hogy az ember átgondolja, hava ért el ezidáig és merre menjen tovább. Ezek lezárása szerintem egy kis rituálé, jelen esetben a ballagásod. Menj el, ne törődj mással, örülj neki és gondold ki, hogy mi lesz a következő célod. Ha nem volt sikeres a tanulmányod, azért nem akarsz elmenni, akkor se add fel, próbáld meg kijavítani. A lényeg, hogy tanulj meg ünnepelni is. A küzdelmeid növelik az önbecsülésedet és a céljaid szintén, ezek által leszel értékesebb, ha kitartó vagy, minden sikerülni fog. Szeresd magadat is és másokat is.
2012. máj. 3. 10:01
Kapcsolódó kérdések: