Igen, szerintem nagyon gáz. Azért legalább egy virágot vagy egy csokit illett volna adni szerintem. Azt a mi környékünkön még a nagyon nem ajándékozós családok is megreszkíroztak... Ez azért mégiscsak szimbólum. Nem értek egyet azzal sem, hogy toronyórát lánccal kellene adni, de szerintem nagyon gáz, ha valaki nem ad semmit, pusztán csak úgy, mindenféle nyomósabb ok nélkül (pl.: az ő családjukban soha nem szokás ajándékozni, inkább együtt töltött idő vagy anyagilag nem engedhetik meg maguknak vagy stb.). Életében talán háromszor "ballag" az illető. Egyszer általánosból, egyszer gimnáziumból, meg egyszer diplomaosztó az egyetemen. Mégiscsak lezárult egy elég hosszú korszak (a három közül papír szerint a leghosszabb, hacsak valaki nem nagyon hosszú egyetemi képzésre vagy több egyetemi képzésre is jelentkezik), amit illene legalább minimálisan megünnepelni. Ha jó tanuló volt a gyerek, akkor meg érezhetné egy picit, hogy a szülei is büszkék a teljesítményére a "Magadnak tanulsz!" szajkó mellett. Jelentkezzen akárki, akinek a "Magadnak tanulsz!" bőven elég volt és semmi, de semmi elismerésre nem volt szüksége a családja, barátai, tanárai részéről!
Hacsak nem az épp a kérdés, hogy ajándék vagy napi betevő/lakhatás, vagy tényleg soha nem ajándékoztok, akkor nem látom értelmét annak, hogy még ilyen apróságot se vegyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!