Lehet bármi baja a gyermekemnek?
Ne, legyszi nem ne menjen el az eszed 🤦🏻♀️
jún. 12. 11:42
Kezeltesd magad kérlek, jobb lesz a gyereknek is
jún. 12. 11:46
Akkor szólt volna, hogy megszúrta valami. 2,5 éves, nem olyan pici már, tud jelezni.
Amúgy feltakarítottad, nem? Gondolom megnézted, hogy mindenhonnan felszedted-e. Sajnállak, hogy így élsz. Lehet egy pszichológust kéne keresned, mert a gyerekre is rá fogod ezt a szorongást ragasztani.
jún. 12. 11:52
Lehet én vagyok szar anya, de a 8 hónapos gyereknek se mosom állandóan a cumiját, ha itthon leesik a földre vagy a kertben a fűbe. Több mindent nyal fel magától a földről meg a szőnyegről, hiába takarítok. 🙈
jún. 12. 11:56
Hát akkor én szar anya vagyok :D
Ha leesik az udvaron is bekapja a szájába takarítás nélkül. Sőt, pocsojából is ivott már :D
jún. 12. 12:13
6/11 A kérdező kommentje:
Nemértem ezeket a hozzászólásokat...miért kéne nekem pszichologus? azért mert megkérdeztem valamit?Bocs,hogy mertem kérdezni 😳 Jézusom én tudtam,hogy egyre gonoszabbak az emberek,de ennyire....és ráadásul anyukák egymással szemben!Lehet én próbálok túl pozitív lenne,de sose írnék vagy beszélnék így bárkivel!És igen volt egyszer,hogy takarítás után beleléptem szilánkba!na most jöhetnek a kommentek,hogy még takarítani se tudok!Nem vagyok paramami szimplán megkérdeztem mert ez azért aggasztott!!
Szép napot!
Pedig de, kezeltetni kene magad, mert szomoru, ha nem latod, hogy ez nem normalis dolog, hogy kiirtal egy ilyen kerdest ...
jún. 12. 12:53
Kérdező, ha te néhány kommenttől így kiborulsz, akkor tényleg pihenned kellene egy kicsit, mert így meg fogsz bolondulni. Túl feszült vagy.
jún. 12. 13:03
Nem lehet baja. Ha lett volna rajta szilánk, azt màr a szàjàban èrezte volna.
jún. 12. 15:18
10/11 A kérdező kommentje:
Dehogy borultam ki ☺️ Van ennél nagyobb probléma is az életben,nem ezek a kommentek döntik el,hogy milyen napom legyen! Szimplán nem értem az embereket!Persze,így utólag érthető,hogy valakinél egy ilyen kérdés kiveri a biztosítékot,de könyörgöm az vesse rám az első követ aki még nem kérdezett hülyeséget vagy történt egy olyan bagatel dolog ami miatt túl aggódta magát!De az,hogy valaki pszichológushoz küldene úgy, hogy nem ismer és egy írásból már pedig Ő megállapította,hogy nekem arra van szükségem hát bocsi de enyhén kiábrándító,hogy hová is tartunk!Tartom magam annyira emberinek,hogy Én senkivel nem beszélek így!
További kérdések: