2002-ben ballagtam általánosból, kisváros. Itt már mindenki kapott csokrokat meg apróságokat melléje. Én is lestem, főleg, mikor az osztálytársam megkérdezte, hogy én miért nem kaptam semmit?
Ja, de.. Elmentünk fagyizni utána.
Nagyon kellemetlen volt, mikor az én szüleim is így voltak vele, hogy minek. Ja, akkoriban már osztálytársak ifi bútort, versenybiciklit, stb-t kaptak HÚSVÉTRA!!!
Tiszta ciki volt, hogy mi mindig otthon voltunk nyáron, míg a többiek kirándulni, túrázni, nyaralni jártak. A gazdagabbak már akkor síelni meg tengerpartra jártak.
Az baj bizony. Ha nem volt miből, akkor az egész ország baja, ha viszont tellett volna rá, akkor...
De én önmagában azt is egy ajándéknak tekintettem volna, ha valaki a családból eljött volna akár az érettségi vizsgára, akár a szakközépes ballagásomra. Az emlékeim szerint még az általános iskolásra se jött el senki, pedig az krva közel van az otthonomhoz. És nem értem, mi a baj a társadalommal, hisz az osztály 3. legjobb tanulója voltam nyolcadikban. Az meg ilyenkor mit számitott még, hogy érettségivel sincs esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!