Ha a gyereked nem esett mély depresszióba miatta, akkor nem "ciki".
Olyannyira el van ez cs..szerintve. Alsós (!) tanítónéni konkrétan a gyerek előtt javasolta, hogy mit vegyünk a szép bizonyítványért cserébe. Agyrém.
Így jutunk el oda, hogy a toronyóra lánccal se lesz elég.
Nyilván amúgy is költünk a gyerekre, kap ajándékokat, megyünk ide-oda programozni, de a bizonyítványhoz nem szívesen kapcsolom.
Kinek mi.
Nalunk ballagasra szokas ajandekozni, szoval en elegge szegyellnem magam, ha ez nalunk kimaradna.
De olvastam mar itt gyakorin, hogy sokaknal nem szokas, max egy csokor virag es ennyi. Ha ti ilyen csalad vagytok, akkor gondolom neked nem gaz.
"Régen senkinek nem vettek semmit."
Persze a háború után, amikor örültek, hogy nem haltak éhen.
Én 35 éve keptam egy simsont, meg egyik keresztszülötöl egy használt multimétert, mert tudta, hogy érdekel az elektronika.
Mindkettönek egyformán örültem gyerek fejjel.
Nem az a lényeg, hogy milyen értékben kap, hanem hogy örüljön neki. És nem azon kelljen szégyenkezni, hogy a haverok mind kaptak, neki meg még annyit sem mondtak, hogy "húzd meg"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!