Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Nektek nincs elegetek Anyák...

Nektek nincs elegetek Anyák napjából?

Figyelt kérdés
Én már kb agyvérzést kapok tőle. Miért kéne nekem csak azért virágot hoznom anyámnak, mert ezt mondja a hagyomány? Miért egy hülye nap miatt - ami egyébként teljesen olyan mint a többi nap - kell nekem hirtelen "szeretnem" anyámat? És mi van, ha én nem ehhez a műanyag felszínes dologhoz akarok igazodni, hanem mondjuk majd máskor szeretném anyám tudtára adni, hogy szeretem őt? Számomra az összes ünnep, az én születésnapom is, karácsony - az összes ünnep mű. Én nem akarok egy nap miatt ajándékot adni se kapni! És a mamám meg miért sértődik be, ha őt nem köszöntöm anyák napján? Miért gondolja MINDENKI azt, hogy ez egy hatalmas szenzációs dolog, és ha elmúlasztom akkor én egy suhanc vagyok?
2013. máj. 5. 12:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem azért van sok nap a nőknek, mert így engesztelik ki őket.

Tehát pl. ha lenne férfinap, mivel kedveskednének a nők? Hogy főznek, rendet tesznek, és az van, amit a férfi akar? De hisz ez egy hétköznap. Ezért van pár ilyen nőket ünneplő nap, hogy hozzájuk vágjunk valami gazt, azt legyenek boldogok.

2013. máj. 5. 13:38
 22/32 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, és ha lesz gyerekem, csak úgy engedem ünnepelni az anyák napját, ha lesz apák napja is. Ez így fair.
2013. máj. 5. 13:39
 23/32 anonim ***** válasza:

"Szerintem azért van sok nap a nőknek, mert így engesztelik ki őket.

Tehát pl. ha lenne férfinap, mivel kedveskednének a nők? Hogy főznek, rendet tesznek, és az van, amit a férfi akar? De hisz ez egy hétköznap. Ezért van pár ilyen nőket ünneplő nap, hogy hozzájuk vágjunk valami gazt, azt legyenek boldogok."

Amelyik nő így él, vagyis az év minden napján szolgálja a férfit, az meg is érdemli. :)

Párom ugyanúgy tud főzni, takarítani, minden megoszlik. Modern időket élünk, aki még megragadt a régi időkben, örvendezzen az évi két napjának...

2013. máj. 5. 13:41
 24/32 anonim ***** válasza:
Ez így nagy butaság. A névnapot sem azért tartjuk, mert az évnek csak egy napján ez a nevünk. Az ünnepnapok kicsit szebbé, változatosabbá teszik az ember életét, összehozzák a családot, alkalmat adnak egy kis plusz kedvességre, egy kis különleges ünneplésre, összejövetelre. De akinek nem tetszik, ne tartsa.
2013. máj. 5. 13:41
 25/32 anonim válasza:
Annyi a lényeg, hogy aki anya annak jól esik, ha egy nap megemlékeznek róla. Ennyi. Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. Gyereknap is van. Tán megsértődtök, ha kaptok rá valamit??? Apák napjával is egyetértek, manapság már ők is sokat segítenek, megérdemlik.
2013. máj. 5. 13:52
 26/32 anonim ***** válasza:

Na, kiderült hogy igazam van, a kérdező valójában máskor sem szeretné az anyukája tudtára adni, hogy szereti. Ennyi.

Különben azt sem értem, hogy aki sajnálja a pénzt, az miért költekezik. Utálom az ilyen kétszínű embereket. Speciel velem is volt olyan, hogy annyira le voltam égve, hogy konkrétan a szomszéd nénitől kértem néhány szál orgonát. Ennyi. Nem kell túlspilázni.

2013. máj. 5. 14:07
 27/32 anonim ***** válasza:

Nekem ezek az ajándékozós hülyeségek az agyamra mennek, mert folyton elfelejtem a dátumokat, egyszerűen kimegy a fejemből és az utolsó percben kapok észbe, hogy hoppá, ajándékot kell vennem, hoppá, nincs pénzem. Most le akartam szakítani az utcán anyámnak néhány orgonát, de kiment a fejemből és csak itthon esett le, hogy voltaképpen ezért indultam el. Na, ezt utálom.

Ja és tudom, akinek nincs esze, legyen notesze. De mi van, ha azt a noteszt is elhagyom, amire felírtam az emlékeztetőt? Akkor írjak még egy cetlit? És ha azt is elhagyom? Akkor még egyet? Akkor már tele leszek aggatva cetlikkel. És ugyanez a kavinton. Mi van, ha elfelejtem bevenni? Vagy ami még rosszabb, mi van ha beveszem, de nem használ és elfelejtettem, hogy bevettem? Akkor beveszem másodszor? És ha azt is elfelejtem? Akkor harmadszor? És ha azt is? Akkor negyedszer? Komoly dilemmák...

2013. máj. 5. 14:22
 28/32 anonim ***** válasza:

"De mi van, ha azt a noteszt is elhagyom, amire felírtam az emlékeztetőt? Akkor írjak még egy cetlit? És ha azt is elhagyom? Akkor még egyet?"

Ehhez súlyosan retardáltnak kell lenni.

2013. máj. 5. 14:35
 29/32 anonim ***** válasza:
Semmi kedvem felhívni anyámat,akivel szinte semmilyen kapcsolatom nincs.De gyűjtöm az erőt,és előveszem a jobbik énem és mézes-mázasan megpróbálom tetetni, hogy szeretetből hívom fel anyák napján.Had örüljön.Hát lényegében ennyi.Utálom az anyák napját.
2013. máj. 5. 15:15
 30/32 anonim ***** válasza:
akit utálja az anyját, gondolom az hanyagolja ezt a napot, a többi ünnepnek meg ennek is az a lényege, hogy kicsit leül a család, beszélget, kitalál valami programot, nem egyformák a napok. Egyáltalán nem kell ebből sokat kihozni, egy desszert és kész. Ha meg kisgyerek van, rajzol vagy szed két gazt és anya boldog lesz.
2013. máj. 5. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!