Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szoktatok csinálni,...

Ti mit szoktatok csinálni, amikor elegetek van a családból?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van nálatok egyáltalán ilyen pillanat? Mit csináltok ilyenkor? Mire gondoltok? Vagy mi a "legcélszerűbb"?

Légyszíves értelmes válaszokat!

Előre is köszönöm!

2012. nov. 21. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
sétálni megyek, vagy futni, vagy görkorizni. de ha a családból elegem van, akkor mindenkiből, szóval lehetőleg egyedül...
2012. nov. 21. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:
A fejemet verem a falba.
2012. nov. 21. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Már a barátommal élek. De amíg otthon laktam, valami összeülős programot szerveztem hirtelen, közelben élő barátokkal, haverokkal, mindegy, csak ne legyek otthon és ne az otthoniakkal. Ha nagyon kivoltam, vagy senki nem ért rá, elmentem sétálni egyedül. Vagy behúzódtam a szobámba, zenét hallgattam hangosan, de csak annyira hangosan, hogy ne lehessen még azért is belém kötni.
2012. nov. 22. 10:38
 4/7 sanyika007 válasza:

ha elegem van a családból, akkor elmegyek valahová sétálni

Ha, lehet akkor órákig

2012. nov. 22. 11:13
 5/7 anonim válasza:
Hazamegyek.
2012. nov. 22. 13:00
 6/7 anonim válasza:
Elmegyek sétálni. Egyedül.
2013. máj. 12. 11:35
 7/7 anonim válasza:
Én pl. Írok vagy rajzolok. Tudod, néha zaklatottan, dühtől elvakultan tudsz legjobban alkotni :/ 15/f
2013. máj. 12. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!