Mit lehet csinálni egy ilyen apával?
Hajajj..semmit nem tudsz csinálni VELE. Ő ilyen, kész. Nekem 2 ilyen dinnye is van a családomban, hála az égnek nem mindennapos a kapcsolatunk, de azok a ritka alkalmak amikor velük KELL lennem az elg izzasztó számomra. Én simám lemondom a meghívásukat, vagy elkerülöm őket. De ez nem tanács, nyilván az apádat nem tudod elkerülni.
Hát én megmondom mit szoktam csinálni ha mégis kénytelen vagyok egy levegőt szívni velük. Becsukom a fülem. Nehéz dolog, hosszú idő volt míg megtanultam, de sikerült. Becsukom a fülem, "oszt mondjaaaad öreg" Mivel ő ilyen, soha de soha nem fog megváltozni, így neked kell túlélned őt, és ez máshogy ne megy csak így :)
:DDDDDD
Jaj de vicces lehet apukád.
De semmit nem tudsz ezzel tenni. Èn eléggé sajnálnám hogy ennyire zart látásköre van és ennyire nem tud egy dologtól elvonatkoztatni. Gondolom egész életét úgy éli hogy valakit kell bünbaknak kikiáltani, és valakit imádni kell. Mindig sopánkodik mindenen. ez egy igen keserü élet lehet neki.
Soha nem tudod megmagyarázni neki hogy a hó fehér ha azt ö úgy gondolja hogy a hó fekete. Neki az egész életében az akkor is fekete marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!