Pénz nélkül mit lehet adni Anyák Napjára?
Figyelt kérdés
Éppen nincs pénzem,kölcsön senki nem tud adni,virágot szoktam minden évben adni.Ajándékot csinálni már késő,meg nem is tudnék olyat magam csinálni ami elfogadható lenne.Vadvirágot kéne talán szedni de hol milyet?Ötleteket kérnék.2012. máj. 6. 12:58
1/11 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, így csak ötletelek. Ha tudsz nyomtatni, csinálhatsz kupont. Biztos van olyan házimunka, amit édesanyád csinál, de nem szereti, ezt vállald át egy hétig, ha odaadja neked a kupont. Egyébként meg nem az ajándékon múlik, ha megmondod neki, hogy nincs pénzed, de szereted, nem hiszem, hogy megsértődik.
2/11 anonim válasza:
Nagy puszikat, ölelést meg verset, ez még ingyen van, és talán ez mindennél többet is ér.
3/11 anonim válasza:
Mi csináltunk olyat testvéremékkel,hogy nem volt pénzünk és szedtünk orgonát.Anyu nagyon örült neki.Sőt csináltunk olyat is,hogy bordó kartonpapírból kivágtunk egy szívet és körberagasztottuk picike orgonaszirmokkal.A szív belsejébe írtunk egy verset netről.Ez még jobban tetszett neki:)Hamar meg van:)Ezt te is megtudod csinálni.
4/11 anonim válasza:
Virágra most nincsen pénzem,
Ezért csak puszit adok Néked.
De jövőre, megígérem,
Csoki is lesz, virág is lesz, most kérem elnézésed!
De hidd el, hogy nagyon-nagyon szeretlek én Téged!
Írj egy kártyát verssel! S puszild meg, és ma légy kivételesen figyelmes:))
5/11 anonim válasza:
Gyerekkori kedvenc versem, írd le egy szép papírra, égesd le a széleit, rajzolhatsz is rá, puszi és ölelés. :)
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a versmondás nem az erősségem,a házimunka talán,azt hiszem keresek valahol egy nagyobb orgonabokrot...
2012. máj. 6. 13:19
7/11 anonim válasza:
piacon 150,-ért vettem öreg nénitől csokrot.
9/11 A kérdező kommentje:
Megoldódott:kimentem a mezőre és szedtem egy csokrot-nem is néz ki rosszul.
2012. máj. 6. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!