Hogyan tesztelhetném a családtagom drogra a tudta nélkül? Ha pl elmegy pisilni és rászólnék, h ne húzza le a vécét, mert én is mingyárt megyek. Majd egy vizeletből való kimutatásra való drgogtesztet mártanék a kagylóba, az kimutatná, ha drogozott?
nem, ezt így nem lehet, mert ugye a kagylóban nem csak az ő vizelete lehet meg sok minden más még, ami befolyásolhatja. egyébként te is biztos lehetsz benne, ha kicsit odafigyelsz rá. én jártas vagyok ezekben a dolgokban, ebből írtam a szakdolgozatom.
amúgy vannak jelei, amiből te arra következtetsz, hogy drogozik?kíváncsi lennék, hogy mik azok.
Én úgy tudom, a hajszálból hónapokra visszamenőleg is ki lehet mutatni a drogot.
Esetleg még azt megtehetnéd, hogy rábeszéled egy általános vérvételre és vizeletvizsgálatra, ahova persze úgy vinné a vizeletét. És abból kiszednél valamennyit.
Altatózd be aztán katéterezd meg.
Aztán már csak egy laboros haver kell.
Hajszálból kimutatják, csak győzd megfizetni.
Ezt a technikát nyomozásoknál szokták alkalmazni, mert az egész hajszálból ki tudják mutatni, tehát amilyen "régi" a haja, annyi időre visszamenőleg.
Aki lepontozott annak üzenném, hogy miután valaki betöltötte a 18-at felnőttkorúnak számít. Ez az jelenti, hogy önmaga felelős a tetteiért és ha önszántából nem akar elvonóra menni akkor nem is lehet kényszeríteni ilyen trükkökkel.
Jelentsd fel mikor konkrétan tudod, hogy megvette a cuccot és éppen készül felszívni. Akkor majd a rendőrség cselekszik, de ezt nyilván nem akarod megtenni és én sem ajánlanám...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!