Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tesztelhetném a családt...

Hogyan tesztelhetném a családtagom drogra a tudta nélkül? Ha pl elmegy pisilni és rászólnék, h ne húzza le a vécét, mert én is mingyárt megyek. Majd egy vizeletből való kimutatásra való drgogtesztet mártanék a kagylóba, az kimutatná, ha drogozott?

Figyelt kérdés
Tudom,aljas dolog,de az ő érdekében tenném,mert szeretem.de nem lehet bízni a szavában.
2012. máj. 5. 12:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Eleve tudtommal onnan indul a dolog, hogy egy rutin vérkép nem foglalja magában a drogtesztet.Ergó azt külön kell kérni,egészen speciális laborvizsgálatnak vetik ilyenkor alá a vért és egy külön rubrikája is kell legyen a laborpapíron(alighanem,ennyire azért én nem ismerem a laborpapírt...nem vagyok eü. dolgozó).

Ehhez az kellene, hogy egyszer elkapják a rendőrök úgy,hogy szer hatása alatt van, vagy akár csak rutinellenőrzésen kibukjon hogy szívott.Amúgy drogtesztet nem hiszem, hogy ingyen csinálna a hatóság sem, ennek oka pedig egyszerű: túl drága az ahhoz(értsd: maga a vizsgálat drága,költséges)

2012. máj. 5. 13:44
 12/16 Snapette ***** válasza:
A hajból a legtöbb drog kimutatható visszamenőleg bizonyos ideig. A legegyszerűbb a fésüjéről egy hajszálat elvinni laborra, de valószínüleg jó drága az analízis...
2012. máj. 5. 13:51
 13/16 anonim ***** válasza:

13:07-es, azt azért megnézem, ahogy te a családtagodnak "megíratod a beutalót" vérvételre, és "beikszelteted" hogy mit nézzenek a vérében...

Kérdező, és mit tennél akkor, ha kiderülne, valóban drogozik?

2012. máj. 5. 13:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Milyen drogra gyanakszol? M

Vagy, mik a tünetek, amik gyanakvásra adtak okot?

Ha válaszolsz ezekre, sokan tudnak segíteni a találgatásban, és megmagyarázni, hogy utal-e az adott tünetcsoport valamilyen szerre.

Mondjuk, ha füvezik, akkor nehezebb dolgod van, mert ahhoz hamar hozzászokik a szervezet, és simán tudja leplezni, de azért annak is vannak élettani hatásai.

Majd írj.

2012. máj. 5. 17:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom,h a fű folyamatosan hat rá,hanem van olyan,h kikapcsol.nem tudja,h mi történt.különben onnan ismerem a fű hatását,h én is éltem vele.úgyh én nem csak papolok tapasztalat nélkül.hazudnék,ha azt mondanám,nem jó.ellazít,elfeledteti a gondjaim.sőt,minden nehéz nap után rágyújtanék.csakh akkor én is oda jutnék,mint a párom.ok nélkül kötekednék,meg azt is elfelejteném,h mit csináltam tegnap.
2012. máj. 5. 23:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat,ezt a kommentot nem ide szántam,valah idekeveredett.
2012. máj. 6. 06:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!