Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyák napja Anya nélkül?

Anyák napja Anya nélkül?

Figyelt kérdés
6 éve nem találkoztam anyuval .. csak néha néha összefutottunk .. Most ugye kaptam egy telefonhívást hogy szívesen elvinnének engem anyák napjára hozzájuk . Én 6 éve dédnagymamám sírjára viszem a virágot és köszönetet mondok neki minden éven hogy ő volt aki felnevelt meg apukámnak adoma virágot oda :\ akár milyen ciki:\Szerintetek most adjam oda az igazi anyámnak a virágot ?
2012. ápr. 29. 18:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint csináld ahogy eddig,nem hiszem,h megérdemelné tőled.engem magamra hagyott 6 éve,apué a virág azóta.16l
2012. ápr. 29. 18:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi hárman vagyunk testvérek,és 20 éve nem láttuk az anyánkat.A húgom minden évben lassan 20 éve a nővéremnek adja a virágot,és őt köszönti fel,hiszen a nővérem 10 éves volt amikor a húgom megszületett,és az első naptól kezdve ő nevelte,gondozta.(anyánk a húgom születésekor csak kisétált a kórházból,és ott hagyta a húgomat,majd minket is apámnak,aki egyedül nevelt fel minket.

2 éve apám mindig mondogatja,hogy "lányok,anyátok szívesen találkozna veletek,itt az idő a megbocsájtásra" De mi nem kérünk belőle.Ha gyerekként nem voltunk jó neki,akkor felnőttként ne vegyen részt az életünkben.

Így idén is az lesz mint minden évben.A húgom virágot visz a nővéremnek,én meg egy üveg bort az apámnak.Majd közösen mint egy család összejövünk vasárnap egy ebédre.

2012. ápr. 29. 18:55
 3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat :) Megnyugodtam hogy akkor nem csak én vagyok ezzel így :s sajnos ! :\
2012. ápr. 29. 18:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
20 éve nem tudok az édesanyámról semmit. Kint él Amerikában. Az apám 2. feleségét tekintem édesanyámnak, és neki adom a virágot.
2012. ápr. 29. 19:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom mindenkit akinek így kellett felnőnie !! köszönömm a válaszokat :)
2012. ápr. 29. 19:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Sajnalom, hogy igy tortent. Szerintem csinald ugy a dolgokat, ahogy eddig. (es ahogy jonak erzed).
2012. ápr. 29. 19:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Én már tizedik éve a temetőbe viszek virágot. Hiába nevelt apa, mama, hiába szeretem mamát, anya nővérét anyumként, az édesanyámat illeti virág. :)
2012. ápr. 29. 20:52
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
Lelkierő kell ahhoz, hogy megbocsássunk annak, aki a családját otthagyta, de tudni kellene a pontos okokat és lehet, hogy azért nem keres, mert szégyelli magát, ami érthető is lenne.Minden esetre az nem olyan nagy dolog, hogy rányitod az ajtót és esetleg adsz egy szál virágot neki.Magadnak is esélyt adnál ezzel,hogy újra lesz édesanyád.Ki tudja, meddig él?Lesz-e később is alkalom?Nem tudhatod persze, hogyan fog reagálni, de legalább a te lelkiismereted rendben lesz, mert tudni fogod, hogy te megpróbáltad.
2012. ápr. 29. 21:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Én anyuka vagyok, két kicsi fiam van, és felfogni nem tudom, hogyan tudja egy anya elhagyni a gyermekeit. Én inkább meghalnék... Annak vidd a virágot, akit a szívedben érdemesnek tartasz rá!
2012. ápr. 30. 20:48
 10/12 anonim válasza:

#8-as válaszolónak is igaza lehet!

Lehet hogy azért nem keres fel, mert szégyelli magát!

De lehet, hogy azért, mert "nem szeret és kész".

meg kellene tudni. Mert Anya csak egy van, és hogyha már nem lesz, akkor az eget is lekaparnád utánna.:/

2012. máj. 1. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!