Hogyan vegyem rá feltűnés nélkül anyukámat? Ez nekem olyan ciki.
Sziasztok!
16 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy nagyon kicsi a mellem így nem is hordok melltartót. Az osztályban már mindenki hord, csak én nem. Ez olyan rossz érzés. Én is szeretnék hordani push-up-ot úgy legalább nagyobbnak látszódna. Anyukámnak valahogy be kéne adagoljam, de nem akarok elé állni h anya melltartót szeretnék hordani, mert ez számomra olyan ciki, és még ugye mellem sincs:( Hogyan vehetném rá vhogy feltűnés nélkül h ő hozza fel?
Köszönöm
Szerintem így ahogy ide leírtad !
Engem meggyőztél és a korod is !
Ebben a kórban már lehet nyugodtan , majd követi a belevaló:-)))
Meg fog az nőni, ne aggódj. Tizedikes vagyok, és az én osztályomban is van 3-4 lány, aki még nem hord melltartót, mert nem kell neki. Ráér az még. Ha nincs melled, a push-uppal semmire sem mész.
Ha mégis, esetleg megkérdezheted anyudat, hogy ő mikor kezdett úgy igazán nőni. (mikor kezdett menstruálni, mikor fiúzott, mikor nőtt meg a melle stb. szimpla csevegésként szóba hozhatod)
"Anya tudnál adni egy kis pénzt, hogy fehérneműt vegyek magamnak?"
Ennyit mondj neki.
Köszönöm a válaszokat!
azért szeretnék igazából hordani mert nagyon rosszul érzem magam h már mindenki hord csak én nem..meg ugye a fiúk is meg szokták nézni egy lány mellét...
ma is voltunk anyával boltba és direkt csőfelsőt néztem és még azt is mondtam h nem jó mert lecsúszik rólam, de akkor se hozta fel a melltartót, csak azt h majd rakatunk bele szorosabb gumit:""(
"Ebben a kórban már lehet nyugodtan , majd követi a belevaló:-)))"
Azért azt még nem nevezném kórnak, ha valakinek 16 évesen kicsi a melle. :)))
:)) Képzeld, én is ennyi idősen kaptam anyámtól életem első melltartóját (úgy 11 éve, most vagyok 27).
Nem tudom, milyen viszonyban vagy anyuddal. Ha jó, akkor egyszerűen mondd el neki a fentieket, szerintem meg fogja érteni, ha jó fej.
Sajnos én nem így jártam, én nem voltam jóban anyámmal, de mégis megpróbáltam egyszer szóba hozni. 15 voltam, és volt már mellem is, igaz, nem valami hű de nagy, de egy 75/A-s méret simán volt. Mondtam neki, hogy már az összes lány hord az osztályban melltartót, képzeld, anya. (Ebben implicite benne volt, hogy én is szeretnék.)
Ő meg erre azt felelte: "Kis hülyék... biztos az anyjuk melltartóját hordják titokban! Hahahaha!"
Ennyivel elintézte, nekem meg még vagy egy évig nem lett melltartóm. :D
Csak azért meséltem el, mert tökre magamra ismertem a Te történetedben, kedves Kérdező. :) Sok sikert a melltartóvásárláshoz! Majd írd meg, mi volt! :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!