Hogyan vegyem rá feltűnés nélkül anyukámat? Ez nekem olyan ciki.
Sziasztok!
16 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy nagyon kicsi a mellem így nem is hordok melltartót. Az osztályban már mindenki hord, csak én nem. Ez olyan rossz érzés. Én is szeretnék hordani push-up-ot úgy legalább nagyobbnak látszódna. Anyukámnak valahogy be kéne adagoljam, de nem akarok elé állni h anya melltartót szeretnék hordani, mert ez számomra olyan ciki, és még ugye mellem sincs:( Hogyan vehetném rá vhogy feltűnés nélkül h ő hozza fel?
Köszönöm
Köszönöm hogy leírtad!:D
Persze, megírom majd, csak szeretném ha ő hozná fel:/
az is az eszembe jutott, hogy elcipelem a boltba és olyan felsőt választok, ami picit átlátszóbb és akkor muszáj lesz vmit alá venni...és ha trikót akar ajánlani az nem jó mert meleg van xD
vagy nemtom,tökre kétségbe vagyok esve:(
Előző vagyok. Bocsi, hogy ezt írom, de olyan aranyos vagy (nem lesajnálóan mondom ezt, mielőtt félreértenél, hanem mosolyogva). Olyan ismerős... ha tudnád, nekem is mekkora tragédia volt ez anno!
De nem lekicsinyelni akarom a problémád, ne értsd félre ezt sem, tudom, hogy minden kornak megvan a maga problémája, és ennyi idősen tényleg sokat jelent az, hogy mit gondolnak a többi lányok.
Hát, ha nem akarod egyenes úton mondani, akkor próbáld meg kerülő úton, úgy, ahogy írod. Mutasd az átlátszó felsőt, de kicsit szerintem lehetnél direktebb is, mondd ki, hogy: nem kéne esetleg alá egy melltartó? Mert tök átlátszó. Hátha sikerül kialakítani egy beszélgetést az átlátszó felső kapcsán.
Köszi a választ:D
De amúgy tényleg olyan rossz:( azt hittem csak én reagálom túl de örömmel látom hogy nem:DD
Hát jó, megpróbálok valamit már arra is gondoltam h veszek a neten egy felsőt meg egy melltartót és azt mondom h ajándékba küldték hozzá xD vagy nemtudom:((((
olyan rossz hogy ilyeneken agyalok:( meg most jön a nyár is úgyhogy valamit kéne alakítanom addig
én is nagy dilemmában voltam, amikor oda került a sor, hogy kéne, kéne, de hogy... Elmentem, és vettem egyet, és aznap este lehúztam a felsőm vállát anya előtt, hogy lássa, és közöltem, hogy ez az enyém (ha majd kimossa, hozzám tegye). Mondta, hogy jó, nem foglalkozott vele. Pár nap múlva mondtam neki, hogy kéne egy fehér is az ünneplős ingem alá, adott pénzt, és vettem. Ilyen egyszerű volt.(:
Amúgy szerintem jó lenne az is, ha felhoznád, hogy vegyetek mondjuk egyet, az "olyan" ruhák alá. Aztán "Kéne egy másik is..." és egyre többet használnád őket, egy idő után teljesen hozzászokna, hogy nagylány lettél, vehetsz többet is, már mindennapos lesz, nem fog vele különösebben foglalkozni. De egyébként talán ha elmondod neki így, az is jó ötlet, mert ő lehet hogy nem is sejti, hogy szeretnéd, vagy frusztrál téged ez a dolog!
sok sikert! (:
Csak a vicc kedvéért még megemlítem (én vagyok a 27/N), hogy én milyen tervet főztem ki anno. :D Barátnőmmel azt beszéltük, hogy gyártanánk ilyen szórólapfélét, amin az lenne, hogy ha az ember nem kezd el tízes évei közepén melltartót hordani, akkor az később mellrákot okoz a legújabb kutatások szerint. És akkor hazavinném a szórólapot, hogy nézd, anya, ezt osztogatták a suliban.
Aztán persze nem lett belőle semmi, jó nagy hülyeség volt, csak mutatja, hogy mennyire túl tudják reagálni a kamaszlányok a melltartótémát.
"veszek a neten egy felsőt meg egy melltartót és azt mondom h ajándékba küldték hozzá xD vagy nemtudom:(((( "
Úgye ez csak valami vicc. :(
Ne legyél már ennyire ovis szinten! Elmész, megveszed és kész.
Volt már fiú barátod amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!