A lányom nevében fényképes bögrét csináltatok a keresztanyjának anyák napjára (nagyon jó a kapcsolatunk). Mit írassak rá?
Értem én, hogy nagyon jó a kapcsolat, de a keresztanyjának miért csináltattok ANYÁK napjára?? Ha neki nincs gyereke, akkor egyrészt nem kell, mert ő nem anya (ebből kiindulva valószínűleg nem is számít rá), ha pedig van gyereke akkor valószínűleg tőle számít rá... Én nem beszólni akarok, csak nekem ez furcsa. Én is nagyon régóta jóban vagyok a szomszéddal, mégsem készítettem neki semmit anyák napjára, akkor sem ha kisebb voltam. Szerintem nem kell semmit..
De ha mégis nagyon szeretnél: [link]
(de mégegyszer megjegyzem, szerintem nem kéne...)
Jaj, első érzelmileg annyira selejtes vagy! Pfff
Kérdezőnek: Szerintem aranyos lenne ilyen hogy: Keresztanyunak sok szeretettel!
A legjobb Keresztanyának!
Lilikétől Keresztanyunak!
És még azt megjegyezném, hogy ez egy nagyon aranyos ötlet volt tőletek! Remélem az én gyerekeimnek is ilyen jó lesz a kapcsolatuk a Keresztanyukájukkal! :)))
Kedves utolsó! Köszi az ötleteket, a "Lilikétől Keresztanyunak" tetszik a legjobban. Azt hiszem, ez jó is lesz!
Kedves első! Én is mindig csinálok valami apróságot a keresztanyámnak, nagymamámnak (általában egyforma), de a legszebb, legkülönlegesebb mindig az Édesanyámé. Idén is ketten készítjük el a lányommal, de az túl személyes lenne a keresztanyának. Szerintem illik megemlékezni róla és ő az egyetlen személy, akit mi választunk, nem "kapja" az ember, mint a rokonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!