Az én párom is gyakran emlegeti fel az exem, egyszer rá is kérdeztem, hogy mi van, arra akar rábeszélni, hogy visszamenjek az exhez. Szerintem mond meg a párodnak, hogy őt szereted és nem érdekel az ex. Csak féltékenységből emlegeti fel neked.
2012. ápr. 12. 11:21
2/17 anonim válasza:
Én is sokáig felemlegettem barátnőmnek a volt exét, de aztán valahogy félbe maradt, és azóta is nagyon jól elvagyunk.
2012. ápr. 12. 11:21
3/17 A kérdező kommentje:
Mikor mondtam, hogy fejezze be, mert elmegyek (együtt élünk), mert elegem van, hogy a sok vita az exem miatt megy, azt mondta biztos azért akarom elhagyni, hogy visszamenjek az exhez.
Ő beszél róla állandóan, de képes azzal vádolni, hogy én nem felejtettem el.
2012. ápr. 12. 11:23
4/17 anonim válasza:
De miért ő emlegeti a te exed?? Az lenne nagyobb gáz, ha te emlegetnéd neki:DD Lehet, hogy a párodnak valamiért kisebbségi érzése van az exeddel szemben. Lehet, úgy gondolja, ő jobb volt nála és ezzel nem tud kibékülni.
2012. ápr. 12. 11:25
5/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért emlegeti.
Az exem anyagailag tehetősebb mint a párom.
2012. ápr. 12. 11:26
6/17 anonim válasza:
mond meg neki hogy baromira nem érdekel és nem is akarsz vele foglalkozni,koncentráljon rád és a jelenre,ne a multra!!!
2012. ápr. 12. 11:26
7/17 anonim válasza:
Vagy azt is megmondhatnád neki, hogy veled vagyok, nem? Akkor meg mit érdekel a másik (az ex).
2012. ápr. 12. 11:28
8/17 anonim válasza:
és??az hogy anyagilag jobban áll az exed az nem jelent semmit,mert téged nem tud megvenni,neked meg nem kell a pénze,most a pároddal vagy őt szereted!és még a nők bonyolultak :))
2012. ápr. 12. 11:29
9/17 A kérdező kommentje:
Ezeket már mondtam. Eredménytelenül. :(
2012. ápr. 12. 11:29
10/17 anonim válasza:
És ha nem reagálnál a kijelentéseire? Csak hagynád válasz nélkül, mert téged nem is érdekel a dolog? Akkor talán befejezné.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!