Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tönkremehet a kapcsolatunk,...

Tönkremehet a kapcsolatunk, ha minden az exem körül forog?

Figyelt kérdés

Sokszor szóbahozza a párom az exemet. Én nem beszélek róla, nem érdekel mi van vele.

A párom meg csak mondja és mondja. Többször kértem, hogy ne beszéljünk az exekről.

Mindig ő hozza szóba, de azt gondolja, hogy én kérdezősködök az exemről, meg sokat gondolok rá.

Húsvétkor annyit emlegette, hogy az exemmel álmodtam.

Nem akarom tudni, hogy az ex lecserélte az autóját, nyaralni megy, vagy épp annál a szórakozóhelynél ülnek a teraszon, amire épp rálátunk az ablakból!

:(

2012. ápr. 12. 11:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is gyakran emlegeti fel az exem, egyszer rá is kérdeztem, hogy mi van, arra akar rábeszélni, hogy visszamenjek az exhez. Szerintem mond meg a párodnak, hogy őt szereted és nem érdekel az ex. Csak féltékenységből emlegeti fel neked.
2012. ápr. 12. 11:21
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokáig felemlegettem barátnőmnek a volt exét, de aztán valahogy félbe maradt, és azóta is nagyon jól elvagyunk.
2012. ápr. 12. 11:21
 3/17 A kérdező kommentje:

Mikor mondtam, hogy fejezze be, mert elmegyek (együtt élünk), mert elegem van, hogy a sok vita az exem miatt megy, azt mondta biztos azért akarom elhagyni, hogy visszamenjek az exhez.

Ő beszél róla állandóan, de képes azzal vádolni, hogy én nem felejtettem el.

2012. ápr. 12. 11:23
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
De miért ő emlegeti a te exed?? Az lenne nagyobb gáz, ha te emlegetnéd neki:DD Lehet, hogy a párodnak valamiért kisebbségi érzése van az exeddel szemben. Lehet, úgy gondolja, ő jobb volt nála és ezzel nem tud kibékülni.
2012. ápr. 12. 11:25
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért emlegeti.

Az exem anyagailag tehetősebb mint a párom.

2012. ápr. 12. 11:26
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
mond meg neki hogy baromira nem érdekel és nem is akarsz vele foglalkozni,koncentráljon rád és a jelenre,ne a multra!!!
2012. ápr. 12. 11:26
 7/17 anonim ***** válasza:
Vagy azt is megmondhatnád neki, hogy veled vagyok, nem? Akkor meg mit érdekel a másik (az ex).
2012. ápr. 12. 11:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
és??az hogy anyagilag jobban áll az exed az nem jelent semmit,mert téged nem tud megvenni,neked meg nem kell a pénze,most a pároddal vagy őt szereted!és még a nők bonyolultak :))
2012. ápr. 12. 11:29
 9/17 A kérdező kommentje:
Ezeket már mondtam. Eredménytelenül. :(
2012. ápr. 12. 11:29
 10/17 anonim ***** válasza:
És ha nem reagálnál a kijelentéseire? Csak hagynád válasz nélkül, mert téged nem is érdekel a dolog? Akkor talán befejezné.
2012. ápr. 12. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!