Ha 18 leszek, egy szó nélkül elköltözhetek, és a családomnak ebbe semmi beleszólása nem lesz?
Pontosan.
Akkor leszel nagykorú, tehát onnantól kezdve bármit tehetsz, téged büntetnek. (persze egy költözésért nem fognak :) )
Persze, nyugodtan munkába állhatsz, kivehetsz egy albérletet, élhetsz úgy, ahogy kedved tartja. Már nem lesz kötelező kapcsolatot tartanod sem.
Nekik pedig ugyanúgy nem lesz feléd semmiféle kötelezettségük.
Igazából egyszer már elszöktem, majdnem 2 hétig az utcán éltem, napi 300 ft-ból kajáltam, tudtam tusolni is, minden rendben volt. Csak kerestettek rendőrökkel...
De ha betöltöm, még aznap éjszaka elhúzok innen...
Van munka, csak suli mellett nem tudom csinálni.
Amúgy hallani sem akarok róluk soha többet, a tesómról sem. Soha többet nem akarok ebben a megyében élni.
bizony, nagyon menő dolog 18 évesen csövesnek lenni.
inkább csinálj valami normális szakmát, aztán keress munkát. nem kéne ilyen korán elbaxni az életedet a kis tinikori lázadásoddal.
inkább nézd meg, h mennyi számlát fizetnek az őseid, és hogy egy vacak érettségivel, vagy xaros 8 osztállyal mennyi kell gürizni ahhoz, hogy ezt kifizesd.
addig meg maradj szépen a valagadon.
ha mindenáron lázadni akarsz, csináltass tetoválást vagy piercinget, azzal tovább életben maradsz mint az utcán egy fagyos téli éjjelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!