Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 18 leszek, egy szó nélkül...

Ha 18 leszek, egy szó nélkül elköltözhetek, és a családomnak ebbe semmi beleszólása nem lesz?

Figyelt kérdés
Mert akkor már nagyon várom, már csak 10 hónap és pár nap. Hogy van ez?
2012. máj. 3. 21:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, de mi lenne újabb két hét után? Előbb-utóbb elfogynak a napi 300 Ft-ok. Nem hiszem, hogy az utcán akarsz élni. És ha vissza sem mehetsz többet emiatt? Nulláról elkezdeni az életet nehéz. Az utcáról már nem lesz esélyed tanulni vagy munkát szerezni. Nem tudom milyen dolgod van otthon, de nem hiszem, hogy az utca jobb választás. Előbb legyen hová és miből menned!
2012. máj. 3. 21:31
 12/29 A kérdező kommentje:

De minek kell így lehurrogni? Honnan tudod, hogy csak "lázadás"???

Jaa bocs, hogy elüldöznek itthonról a folytonos veréssel, piásüveg-hozzámcsapással! Tényleg csak lázadok, amikor már 11 (!!) éves koromban is inkább csak este 8-kor mentem haza a könyvtárból, mert nem akartam, hogy bántsanak..

2012. máj. 3. 21:32
 13/29 A kérdező kommentje:
Különben már van lakás, ahova mehetek.
 14/29 A kérdező kommentje:
Amúgy jövőre érettségizek, a sulit nyilván nem hagyom ott.
 15/29 anonim ***** válasza:
90%
jesszus! gyámügy-re addig is rohanj be! miért türted????
2012. máj. 3. 21:35
 16/29 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom miért kel lehurrogni a kérdezőt lendületből. honnan tudjátok milyen a háttere???
2012. máj. 3. 21:35
 17/29 anonim ***** válasza:
53%

ha nem írja le, hogy miért lépne, csak az jön le a szövegéből, h ő mekkora lázadó, h elszökött és tarhált, akkor sajnos nem tudhatjuk, hogy mi áll a dolog mögött.

amúgy érdekes, az ősei csóró alkeszok, de neki van kecója, ahova mehet. viszont akkor miért csövezett anno? kicsit ellentmondásos, nem?

2012. máj. 3. 21:52
 18/29 anonim ***** válasza:
mindennek van oka-története. miért kéne ezzel kezdenie h mi van otthon?
2012. máj. 3. 21:56
 19/29 A kérdező kommentje:

Mondjuk mert barátomnak van egy saját lakása, és akkor még nemvoltunk együtt.. Pff. Amúgy jegyesek vagyunk...

A többi kérdésre pedig nem válaszolok, a hisztis cafkára meg főleg nem. Nem alacsonyodok le erre a szintre, ezt jól megtanultam az eddigiek során.

2012. máj. 3. 22:00
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
És ha ne adj Isten a barátoddal nem fog működni, tudsz még valahova máshova menni? Mert ezt is érdemes lenne mérlegelned.
2012. máj. 3. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!